Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontti mielletään usein ammattilaisten tehtäväksi, eikä suotta. Haastavia, kokemusta vaativia työvaiheita on paljon ja onnistuneen sekä toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on lukuisten pinnan alla olevien kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti.

Kylpyhuoneremontti alan vankalta ammattilaiselta

Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti pitää sisällään näkyvien pintojen lisäksi eri rakenteellisten kerrosten toteutuksen niin, että lopputulos on teknisesti toimiva ja vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Märkätilan rakentaminen on kodin säännellyin osa, ja onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi erilaisten määräysten ja asetusten tunteminen on välttämätöntä.

Laadukas kylpyhuoneremontti on investointi, joka lisää asumismukavuutta ja kodin arvoa

Kun valitset ammattitaitoisen tiimin hoitamaan kylpyhuone- ja saunaremonttisi, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta. Kylpyhuoneen ja saunan uudistaminen voi muuttaa koko kodin ilmettä ja tarjota päivittäistä hyvinvointia.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun haaveilet kotisi märkätilojen uudistamisesta!

Kylpyhuoneremontissa uusittu, tyylikäs kylpyhuone- ja saunatila.

Remontoimme koko pääkaupunkiseudulla

Olemme toteuttaneet sauna- ja kylpyhuoneremontteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähikunnissa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Oli kyseessä sitten pienenpienen kylpyhuoneen pintaremontti, märkätilan laajennus tai unelmiesi kotikylpylän rakentaminen, niin toteutamme projektisi alusta loppuun, tarvittaessa suunnittelua ja rakennuslupaprosessia myöten.

Vahvuutemme on erilaisten materiaalien ja tekniikoiden sekä niiden rakenteille asettamien erityisvaatimusten laaja tuntemus. Osaamme valita toteutuksen kannalta oikeat tuotteet eikä sinun tarvitse kantaa huolta lopputuloksen teknisestä toimivuudesta. Tarpeidesi ja toiveidesi huomioon ottaminen on meille kunnia-asia, viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Projektin eteneminen

Kuten kaikki remontit, tulee kylpyhuoneremonttikin suunnitella huolellisesti. Hyvä suunnitelma pitää sisällään esimerkiksi vesipisteiden, viemäreiden ja sähköjen tulevat sijainnit sekä pintamateriaalien ja vesi-, sähkö- ja kiintokalusteiden valinnat. Jos koet suunnittelun haastavaksi, niin halutessasi suosittelemme sinulle asiantuntevaa suunnittelijaa tai suunnittelemme projektin puolestasi.

Soveltamaan joutuu enemmän tai vähemmän jokaisessa korjausrakennusurakassa, mutta hyvin suunniteltu remontti palkitsee rakennuttajansa aina lyhyemmällä työajalla ja pienemmällä toteutuneella hinnalla. Suunnittelulle on hyvä varata reilusti aikaa, jotta kiire ei kostaudu hätäisinä suunnitelmina ja sitä kautta epäonnistuneena lopputuloksena.

Suunnittelun valmistuttua tehtävän kustannusarvion ja siihen liittyvät toteutusajankohdan hyväksymisen jälkeen päästään itse toteutusvaiheeseen. Kylpyhuoneremontin toteuttaminen vie tyypillisesti kahdesta kuuteen viikkoa, vähän tilan koosta ja toteutuksen laajuudesta riippuen. Suunnittelu- ja toteutusvaihetta aikatauluttaessa on syytä huomioida materiaalien toimitusajat, jotka voivat tietyissä tapauksissa olla useita viikkoja.

Kun kylpyhuoneremontti on tehty, voit alkaa nautiskella uusien pesutilojesi ilmeestä ja toimivuudesta. Kun suunnittelu ja toteutus on tehty ja valmisteltu huolella, palvelee uusi pesuhuoneesi sinua parhaassa tapauksessa jopa 25 vuoden ajan.

Moderni saunatila.
60 m² kylpyhuonetila Suvisaaristo, Espoo.

Asunnon käyttö remontin aikana

Kylpyhuoneremontti voidaan toteuttaa niin, että asunnossa on mahdollista asua samaan aikaan. Remontin aikaisia asumisjärjestelyitä miettiessä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että remontista aiheutuu aina meteliä. Lisäksi jokaisesta remontista tulee väistämättä pölyä, vaikka asianmukainen pölynpoistokalusto olisikin käytössä. Luonnollisesti myös remontoitavien märkätilojen normaalit toiminnot, kuten suihku, wc ja/ tai sauna ovat remontoitavan tilan osalta poissa käytöstä koko remontin ajan.

Mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

Märkätila lukeutuu kodin kalleimpiin neliöihin. Neliöhinta on riippuvainen lopputuloksen rakenteille asettamista vaatimuksista, työvaiheista tilaa rakentaessa ja teknisten muutosten määrästä. Märkätilojen remontille on syytä varata rahaa alkaen 2500€ neliötä kohden, riippuen tilojen muutoksen laajuudesta ja materiaalivalinnoista. Projektikohtaisista kiinteistä kustannuksista johtuen neliöhinta on lisäksi yleensä sitä kalliimpi, mitä pienempi kohde on.

Kylpyhuoneen remontti nostaa asunnon arvoa

Kylpyhuoneiden remontti ovat muuttuneet merkittävästi viimeisten vuosikymmenten aikana. Märkätiloissa on myös paljon teknisen käyttöiän omaavia ratkaisuja, jotka vanhetessaan muodostavat rakenteissa riskejä, vaikka kylpyhuone muuten näyttäisi ehjältä ja toimivalta. Kun kylpyhuone remontoidaan ajoissa, ei vahinkoja pääse syntymään. Sijoitus kylpyhuoneremonttiin maksaa itsensä takaisin niin asuinviihtyvyydessä kuin -turvallisuudessakin.

Jos kaipaat aiheesta lisää tietoa, niin olemme kirjoittaneet siitä blogissamme: Miksi kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä.

Modernit suihkutilat valmistuivat kylpyhuoneremontilla.
Moderni, vaalean sävyinen 120m² suihkutila Itähakkilassa, Vantaalla.

Kylpyhuoneremontin tilaaminen

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan kylpyhuoneurakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta tyypillisesti jonotukseen on syytä varata aikaa muutama kuukausi. Me palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun asti ”yhdellä ovenavauksella”, ja sovittu valmistumisaikataulu on meille kunnia-asia.

Pikku apulaisemme auttaa sinua varaamaan kohteellesi kustannusarviokäynnin. Kustannusarvio on sinulle ilmainen, eikä se sido mihinkään.

Omaa projektiasi suunnitellessa voit hakea inspiraatiota ja ideoita esimerkiksi alla olevista, pääkaupunkiseudulla toteuttamistamme kylpyhuonekohteista.

Kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.

60 m², Suvisaaristo, Espoo

220 m², Katajanokka, Helsinki

90 m², Latokartano, Espoo

Haluatko lisätietoa kylpyhuoneremonteista?

Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä ilmaista kustannusarviota projektistasi

Me Runtu Works Oy:ssä olemme valmiina auttamaan sinua kylpyhuone- ja saunaremonttisi suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimme vastata kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua saamaan unelmiesi pesutilat. Olemme yksi pääkaupunkiseudun luotetuimmista remontointiyrityksistä, ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tule mukaan satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja nauti upeista uusista kylpyhuoneistasi!


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tee kylpyhuoneremontti kerralla kunnolla − säästäminen ei kannata

Kylpyhuoneremontti nostaa asunnon arvoa, mutta vain jos se tehdään huolella ja tyylikkäästi. Pelkkä kaakeleiden uusiminen ei välttämättä vaikuta hintalappuun mitenkään.

Milloin tarvitsen rakennusluvan?

Rakennusluvan tarve on selvitettävä ensimmäisten asioiden joukossa, kun ryhdytään miettimään rakentamista tai remonttia.

Remontin budjetointi: Hyvää halvalla?

Remontin budjetoinnissa pelkästään urakkatarjouksen loppusummaan nojaaminen tulee kalliiksi. Halvimmalla pääsee, kun investoi oikeisiin asioihin, mutta se on vaikeaa.

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.