Korjausrakentaminen

Etsitkö ammattitaitoista remontin tekijää, joka ymmärtää rakennuksen tarpeet? Jotta korjausrakennuskohteessa saavutettaisiin onnistunut lopputulos, tulee rakennusprojekti toteuttaa rakennuksen ja rakenteiden ehdoilla.

Me käymme kohteesi huolellisesti läpi ja korjaamme sen rakennuksen asettamien puitteiden rajoissa. Tämä ei tarkoita, ettei vanhaan rakennukseen olisi mahdollista toteuttaa moderneja elementtejä. Se on kuitenkin tehtävä taiten ja vanhaa kunnioittaen. Runtu Worksilta hoituu laadukas korjausrakentaminen Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella.

220 m², Katajanokka, Helsinki

Uuden ja vanhan yhdistäminen

Korjausrakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Samalla kun rakennusta korjataan vanhojen rakenteiden ehdoilla, on toiveissa usein moderneja pintoja ja materiaaleja. Tämä on toki mahdollista, mutta eri materiaalien ja rakennustapojen yhdistäminen täytyy tehdä hyvin, jotta rakennus toimii teknisesti oikein ja pysyy kunnossa. 

Uuden pinnan ja vanhan pohjan väliin jäävä osuus erottaa hyvän tekijän huonosta. Runtun toteuttamassa korjausrakennuskohteessa voit aina olla varma, että työ on toteutettu vanhaa kunnioittaen ja kohteen erityisvaatimukset huomioiden.

Näin me toteutamme projektisi kanssasi

  • Kartoituskäynti kohteessa
  • Urakkamuodon sopiminen ja mahdollisen tarjouksen tai arvion laatiminen
  • Urakkasopimuksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen
  • Remontin toteutusaikataulun suunnittelu
  • Remontin toteutus ja luovutus valmiina asiakkaalle
Huoneistoremontti
130 m2, Eira, Helsinki

Suunnitelmien ja budjetin muutoksiin kannattaa varautua

Korjausrakennusprojektia suunnitellessa ja budjetoidessa kannattaa varautua muutoksiin urakan edetessä. Vanhoista rakenteista on harvoin olemassa uskottavia piirustuksia, eikä hyvienkään rakennuspiirustusten paikkansapitävyydestä yleensä ole varmuutta. Hyvin valmistellussa urakassa mahdollisiin käänteisiin on jo etukäteen henkisesti varauduttu, mutta niiden hinnoittelu ei etupainotteisesti ole mahdollista tai järkevää. Oikaiseminen ei useimmiten ole järkevä vaihtoehto missään korjausrakennusurakan vaiheessa silloin, kun lopputuloksesta halutaan toimiva ja kestävä.

Vanhoissa rakennuksissa on käytetty erilaisia materiaaleja kuin nykypäivänä, eikä niissä usein ole montaakaan suoraa pintaa. Kaikkina rakentamisen aikakausina on pyritty siihen, että rakennus toimii mahdollisimman hyvin, mutta osa ratkaisuista on ajan saatossa osoittautunut enemmän ja osa vähemmän toimiviksi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että tekijällä on tietoa kunkin aikakauden rakennustyömailla käytetyistä materiaaleista ja sekä kokemusta että näkemys oikeasta toteutustavasta.

Korjausrakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa – valitse Runtu!

Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta, joten pystymme yleensä arvioimaan melko hyvin talon iän perusteella jo etukäteen, mitä remonttia toteuttaessa saattaisi tulla eteen. Tiedämme myös, kuinka vanhalle pohjalle saadaan toteutettua nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä lopputulos. Teemme korjausrakentamista ja tarpeen mukaan myös perinnerakentamista Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä lähialueilla. Ota yhteyttä!

Ratavahdin tupa

Korjausrakentaminen

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huonejärjestyksen muuttaminen vaatii kokeneet osaajat

Huonejärjestyksen muuttaminen tuo parhaimmillaan asumiseen lisää tilaa, käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Tyypillisiä ratkaisuita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön siirto, seinien kaataminen tai uusien rakentaminen.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy