Korjausrakentaminen

Ovatko remonttisi tarpeet vaativia, ja kaipaatko ammattitaitoista remontin tekijää? Korjausrakennusprojektissa on ratkaisevan tärkeää, että rakennusprojekti toteutetaan ammattitaidolla, ottaen huomioon tarkasti rakennuksen ja sen rakenteiden tarpeet, jotta saavutetaan korkea laatu ja onnistunut lopputulos.

Asiantuntevaa korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla

Runtu Works tarjoaa laadukasta korjausrakentamista Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Pääkaupunkiseudulla toimivana yrityksenä ymmärrämme alueen erityispiirteet ja toteutamme korjausrakentamisen projektit huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Meidän korjausrakennuspalvelumme keskittyy huolelliseen lähestymistapaan, kun käsittelemme kohteesi rakenteellisia tarpeita. Korjausrakentamisen aikana noudatamme tarkasti rakennuksen asettamia puitteita varmistaaksemme, että lopputulos on teknisesti toimiva ja täyttää kaikki vaatimukset. Korjausrakentaminen ei ole pelkästään vanhan kunnostamista, vaan myös uusien mahdollisuuksien luomista. Vaikka vanhan rakennuksen kunnostaminen tuo omat haasteensa, näemme sen mahdollisuutena tuoda mukaan moderneja elementtejä, kunhan se tehdään taiten ja vanhaa kunnioittaen.

Vanhan ja uuden yhdistäminen uudisrakentamisessa.

Uuden ja vanhan yhdistäminen

Korjausrakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Samalla kun rakennusta korjataan vanhojen rakenteiden ehdoilla, on toiveissa usein moderneja pintoja ja materiaaleja. Tämä on toki mahdollista, mutta eri materiaalien ja rakennustapojen yhdistäminen täytyy tehdä hyvin, jotta rakennus toimii teknisesti oikein ja pysyy kunnossa. 

Uuden pinnan ja vanhan pohjan väliin jäävä osuus erottaa hyvän tekijän huonosta. Runtun toteuttamassa korjausrakennuskohteessa voit aina olla varma, että työ on toteutettu vanhaa kunnioittaen ja kohteen erityisvaatimukset huomioiden.

Näin me toteutamme projektisi kanssasi

  • Kartoituskäynti kohteessa
  • Urakkamuodon sopiminen ja mahdollisen tarjouksen tai arvion laatiminen
  • Urakkasopimuksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen
  • Remontin toteutusaikataulun suunnittelu
  • Remontin toteutus ja luovutus valmiina asiakkaalle
Huoneistoremontti
Uudisrakentaminen

Suunnitelmien ja budjetin muutoksiin kannattaa varautua

Korjausrakennusprojektia suunnitellessa ja budjetoidessa kannattaa varautua muutoksiin urakan edetessä. Vanhoista rakenteista on harvoin olemassa uskottavia piirustuksia, eikä hyvienkään rakennuspiirustusten paikkansapitävyydestä yleensä ole varmuutta. Hyvin valmistellussa urakassa mahdollisiin käänteisiin on jo etukäteen henkisesti varauduttu, mutta niiden hinnoittelu ei etupainotteisesti ole mahdollista tai järkevää. Oikaiseminen ei useimmiten ole järkevä vaihtoehto missään korjausrakennusurakan vaiheessa silloin, kun lopputuloksesta halutaan toimiva ja kestävä.

Vanhoissa rakennuksissa on käytetty erilaisia materiaaleja kuin nykypäivänä, eikä niissä usein ole montaakaan suoraa pintaa. Kaikkina rakentamisen aikakausina on pyritty siihen, että rakennus toimii mahdollisimman hyvin, mutta osa ratkaisuista on ajan saatossa osoittautunut enemmän ja osa vähemmän toimiviksi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että tekijällä on tietoa kunkin aikakauden rakennustyömailla käytetyistä materiaaleista ja sekä kokemusta että näkemys oikeasta toteutustavasta.

Korjausrakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa – valitse Runtu!

Etsitkö ammattitaitoista remontin tekijää pääkaupunkiseudulla? Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta, joten pystymme yleensä arvioimaan melko hyvin talon iän perusteella jo etukäteen, mitä remonttia toteuttaessa saattaisi tulla eteen. Tiedämme myös, kuinka vanhalle pohjalle saadaan toteutettua nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä lopputulos. Teemme korjausrakentamista ja tarpeen mukaan myös perinnerakentamista Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä lähialueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista, että korjausrakennusprojektisi on ammattitaidolla hoidettu!

Ratavahdin tupa

Korjausrakentaminen

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ville Heino: Miksi juuri nyt on oikea aika remontoida?

Talouden epävarmuus synnyttää kysymyksiä ja pohdintaa omasta taloudesta. Ville Heino pohtii, onko juuri nyt oikea hetki aloittaa remontti vai olisiko parempi odottaa parempia aikoja. Artikkelissa tarkastellaan myös sijoittamisen periaatetta ja mietitään, voisiko sama logiikka päteä myös asumisen ja remontoinnin maailmassa. Korkojen vaihtelut ja rakennusmateriaalien hintojen nousu ovat keskeisiä aiheita, jotka vaikuttavat monen päätökseen lykätä suuria projekteja. Ville Heino kutsuu lukijat pohtimaan, voisiko tämä hetki olla mahdollisuus tehdä remontista vuosisadan diili.

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Runtu lähettää sähköpostiisi tietoa palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy