Korjausrakentaminen

Etsitkö ammattitaitoista remontin tekijää, joka ymmärtää rakennuksen tarpeet? Jotta korjausrakennuskohteessa saavutettaisiin onnistunut lopputulos, tulee rakennusprojekti toteuttaa rakennuksen ja rakenteiden ehdoilla.

Me käymme kohteesi huolellisesti läpi ja korjaamme sen rakennuksen asettamien puitteiden rajoissa. Tämä ei tarkoita, ettei vanhaan rakennukseen olisi mahdollista toteuttaa moderneja elementtejä. Se on kuitenkin tehtävä taiten ja vanhaa kunnioittaen. Runtu Worksilta hoituu laadukas korjausrakentaminen Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella.

220 m², Katajanokka, Helsinki

Uuden ja vanhan yhdistäminen

Korjausrakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Samalla kun rakennusta korjataan vanhojen rakenteiden ehdoilla, on toiveissa usein moderneja pintoja ja materiaaleja. Tämä on toki mahdollista, mutta eri materiaalien ja rakennustapojen yhdistäminen täytyy tehdä hyvin, jotta rakennus toimii teknisesti oikein ja pysyy kunnossa. 

Uuden pinnan ja vanhan pohjan väliin jäävä osuus erottaa hyvän tekijän huonosta. Runtun toteuttamassa korjausrakennuskohteessa voit aina olla varma, että työ on toteutettu vanhaa kunnioittaen ja kohteen erityisvaatimukset huomioiden.

Huoneistoremontti

Näin me toteutamme projektisi kanssasi

  • Kartoituskäynti kohteessa
  • Urakkamuodon sopiminen ja mahdollisen tarjouksen tai arvion laatiminen
  • Urakkasopimuksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen
  • Remontin toteutusaikataulun suunnittelu
  • Remontin toteutus ja luovutus valmiina asiakkaalle
130 m2, Eira, Helsinki

Suunnitelmien ja budjetin muutoksiin kannattaa varautua

Korjausrakennusprojektia suunnitellessa ja budjetoidessa kannattaa varautua muutoksiin urakan edetessä. Vanhoista rakenteista on harvoin olemassa uskottavia piirustuksia, eikä hyvienkään rakennuspiirustusten paikkansapitävyydestä yleensä ole varmuutta. Hyvin valmistellussa urakassa mahdollisiin käänteisiin on jo etukäteen henkisesti varauduttu, mutta niiden hinnoittelu ei etupainotteisesti ole mahdollista tai järkevää. Oikaiseminen ei useimmiten ole järkevä vaihtoehto missään korjausrakennusurakan vaiheessa silloin, kun lopputuloksesta halutaan toimiva ja kestävä.

Vanhoissa rakennuksissa on käytetty erilaisia materiaaleja kuin nykypäivänä, eikä niissä usein ole montaakaan suoraa pintaa. Kaikkina rakentamisen aikakausina on pyritty siihen, että rakennus toimii mahdollisimman hyvin, mutta osa ratkaisuista on ajan saatossa osoittautunut enemmän ja osa vähemmän toimiviksi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että tekijällä on tietoa kunkin aikakauden rakennustyömailla käytetyistä materiaaleista ja sekä kokemusta että näkemys oikeasta toteutustavasta.

Ratavahdin tupa

Korjausrakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa – valitse Runtu!

Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta, joten pystymme yleensä arvioimaan melko hyvin talon iän perusteella jo etukäteen, mitä remonttia toteuttaessa saattaisi tulla eteen. Tiedämme myös, kuinka vanhalle pohjalle saadaan toteutettua nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä lopputulos. Teemme korjausrakentamista ja tarpeen mukaan myös perinnerakentamista Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä lähialueilla. Ota yhteyttä!

Korjausrakentaminen

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Korjausrakentamisen myytit

Korjausrakentamiseen liittyvät uskomukset ja myytit istuvat usein tiukassa. Tässä artikkelissa esitellään muutamia yleisimpiä myyttejä, joihin alalla usein törmää.

Urakkamuoto – mikä se on ja mihin se vaikuttaa?

Kiinteähintainen kokonaisurakka, laskutyöurakka vai tavoitehintainen urakka? Tutustu kuluttajaremonttien urakkamuotoihin sekä niiden hyviin ja huonoihin puoliin.

Mikä ihmeen RYL?

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2022 Runtu Works Oy