Korjausrakentaminen

Ovatko remonttisi tarpeet vaativia, ja kaipaatko ammattitaitoista remontin tekijää? Korjausrakennusprojektissa on ratkaisevan tärkeää, että rakennusprojekti toteutetaan ammattitaidolla, ottaen huomioon tarkasti rakennuksen ja sen rakenteiden tarpeet, jotta saavutetaan korkea laatu ja onnistunut lopputulos.

Asiantuntevaa korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla

Runtu Works tarjoaa laadukasta korjausrakentamista Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Pääkaupunkiseudulla toimivana yrityksenä ymmärrämme alueen erityispiirteet ja toteutamme korjausrakentamisen projektit huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Meidän korjausrakennuspalvelumme keskittyy huolelliseen lähestymistapaan, kun käsittelemme kohteesi rakenteellisia tarpeita. Korjausrakentamisen aikana noudatamme tarkasti rakennuksen asettamia puitteita varmistaaksemme, että lopputulos on teknisesti toimiva ja täyttää kaikki vaatimukset. Korjausrakentaminen ei ole pelkästään vanhan kunnostamista, vaan myös uusien mahdollisuuksien luomista. Vaikka vanhan rakennuksen kunnostaminen tuo omat haasteensa, näemme sen mahdollisuutena tuoda mukaan moderneja elementtejä, kunhan se tehdään taiten ja vanhaa kunnioittaen.

Vanhan ja uuden yhdistäminen uudisrakentamisessa.

Uuden ja vanhan yhdistäminen

Korjausrakentaminen on vahvaa ammattitaitoa vaativaa työtä. Samalla kun rakennusta korjataan vanhojen rakenteiden ehdoilla, on toiveissa usein moderneja pintoja ja materiaaleja. Tämä on toki mahdollista, mutta eri materiaalien ja rakennustapojen yhdistäminen täytyy tehdä hyvin, jotta rakennus toimii teknisesti oikein ja pysyy kunnossa. 

Uuden pinnan ja vanhan pohjan väliin jäävä osuus erottaa hyvän tekijän huonosta. Runtun toteuttamassa korjausrakennuskohteessa voit aina olla varma, että työ on toteutettu vanhaa kunnioittaen ja kohteen erityisvaatimukset huomioiden.

Näin me toteutamme projektisi kanssasi

  • Kartoituskäynti kohteessa
  • Urakkamuodon sopiminen ja mahdollisen tarjouksen tai arvion laatiminen
  • Urakkasopimuksen hyväksyminen ja allekirjoittaminen
  • Remontin toteutusaikataulun suunnittelu
  • Remontin toteutus ja luovutus valmiina asiakkaalle
Huoneistoremontti
Uudisrakentaminen

Suunnitelmien ja budjetin muutoksiin kannattaa varautua

Korjausrakennusprojektia suunnitellessa ja budjetoidessa kannattaa varautua muutoksiin urakan edetessä. Vanhoista rakenteista on harvoin olemassa uskottavia piirustuksia, eikä hyvienkään rakennuspiirustusten paikkansapitävyydestä yleensä ole varmuutta. Hyvin valmistellussa urakassa mahdollisiin käänteisiin on jo etukäteen henkisesti varauduttu, mutta niiden hinnoittelu ei etupainotteisesti ole mahdollista tai järkevää. Oikaiseminen ei useimmiten ole järkevä vaihtoehto missään korjausrakennusurakan vaiheessa silloin, kun lopputuloksesta halutaan toimiva ja kestävä.

Vanhoissa rakennuksissa on käytetty erilaisia materiaaleja kuin nykypäivänä, eikä niissä usein ole montaakaan suoraa pintaa. Kaikkina rakentamisen aikakausina on pyritty siihen, että rakennus toimii mahdollisimman hyvin, mutta osa ratkaisuista on ajan saatossa osoittautunut enemmän ja osa vähemmän toimiviksi. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että tekijällä on tietoa kunkin aikakauden rakennustyömailla käytetyistä materiaaleista ja sekä kokemusta että näkemys oikeasta toteutustavasta.

Korjausrakentaminen Helsinki, Espoo ja Vantaa – valitse Runtu!

Etsitkö ammattitaitoista remontin tekijää pääkaupunkiseudulla? Meillä on pitkä kokemus korjausrakentamisesta, joten pystymme yleensä arvioimaan melko hyvin talon iän perusteella jo etukäteen, mitä remonttia toteuttaessa saattaisi tulla eteen. Tiedämme myös, kuinka vanhalle pohjalle saadaan toteutettua nykyaikaiset laatuvaatimukset täyttävä lopputulos. Teemme korjausrakentamista ja tarpeen mukaan myös perinnerakentamista Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä lähialueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista, että korjausrakennusprojektisi on ammattitaidolla hoidettu!

Ratavahdin tupa

Korjausrakentaminen

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Runtu goes Huvila & Huussi: Kolmiomökin hiiribileet

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Huvilan ja Huussin tämä tuotantokausi piti sisällään poikkeuksellisen monta ohjelman historian ensimmäistä kertaa, eikä kauden päätösjakso tehnyt siihen poikkeusta. Jaksossa toteutettiin päätyprofiililtaan kolmion muotoinen mökki, joka oli ensimmäinen laatuaan myös […]

Lue lisää

Runtu goes Huvila & Huussi: Perhemökin sukupolvenvaihdos

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Huvilan ja Huussin viimeisimmän tuotantokauden toiseksi viimeisessä sisämuutoskohteessa toteutettiin koko mökin pintaremontti ja huonejärjestyksen muutos Porvoossa. Suvussa pitkään olleelle mökille oltiin sen omistajien toimesta jo suunniteltu keittiön siirtoa, jotta kasvavalle […]

Lue lisää

Runtu goes Huvila & Huussi: Siirtolapuutarhaunelma väljemmillä säännöillä

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Uunituore Huvila ja Huussi -kausi on edennyt jo miltei loppusuoralle. Tämän viikon jaksossa rakennettiin Hyvinkäälle vanhan, vinon rakennuksen tilalle kokonaan uusi pieni kesämökki. Kohdehenkilöt olivat vastikään ostaneet vanhan rakennuksen kesänviettopaikakseen […]

Lue lisää

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.