Pintaremontti

Kaipaavatko kotisi pinnat uutta ilmettä? Oletko myymässä asuntoasi ja pinnat henkivät liiaksi elettyä elämää?

Pintaremontti on kevyt ehostus, jolla voidaan kuitenkin saada aikaan merkittävä muutos. Keittiön kaapinovien maalaus voi muuttaa koko keittiön ilmeen, ja hyväkuntoistenkin seinien maalaus piristää koko asunnon olemusta. Pintaremontti voi tarkoittaa maalaustöiden lisäksi myös esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen vaihtamista tai parketin ja jalkalistojen uusimista. Runtu toteuttaa unelmiesi sisustusremontin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

60 m², Suvisaaristo, Espoo

Pintaremontti jokaiseen kotiin

Runtu toteuttaa pienetkin pintaremontit kerrostaloista rivitaloihin ja omakotitaloihin pitkällä kokemuksella ja isolla ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten tapetointi, maalaus, lattioiden tai kylpyhuoneen pintojen uusiminen, olemme juuri oikea tekijä projektillesi. Mikäli kotisi kaipaa suurempaa remonttia, kuten huonejärjestyksen muuttamista tai vaikkapa kylpyhuoneen laajennusta, myös se onnistuu Runtun ammattilaisilta laadukkaasti toteutettuna. 

180 m², Kulosaari, Helsinki

Miksi pinnat kannattaa uusia?

Pintaremontti on usein ajankohtainen, kun ollaan myymässä vanhaa asuntoa tai ostamassa uutta. Pintojen uusiminen on työmäärältään pieni, mutta lopputuloksen kannalta suuri remontti, jolla asunnosta saa pienellä vaivalla joko oman näköisen tai helpommin myytävän. Pintojen uudistuksella voidaan myös raikastaa nykyisen asunnon ilmettä, luoda uudenlaista tunnelmaa tai vain ylläpitää asunnon kuntoa.

180 m², Kulosaari, Helsinki

Mitä pintaremontti voi sisältää:

  • Tasoitus
  • Seinien, kaappien tai muiden pintojen maalaus
  • Tapettien poisto ja tapetointi
  • Kylpyhuoneen kaakeleiden vaihto
  • Lattioiden vaihto
60m2 Vantaanportti Vantaa

Miksi Runtu?

Toteutamme pintaremontit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähiseudulla vuosikymmenten kokemuksella. Meidät tunnetaan tarkasta työnjäljestä, urakan huolellisesta suunnittelusta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Toteutamme kotisi sisustusremontin toiveidesi mukaan.

Kerro meille ideastasi, niin me hoidamme koko projektin aina materiaalihankinnoista laadukkaisiin pohjatöihin ja erinomaiseen lopputulokseen asti.

Pintaremontit

KOHTEITAMME

180 m², Kulosaari, Helsinki

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mikä ihmeen RYL?

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Riitoja rakennuksilla?

Rakennusalalla riitoja aiheuttavat varmasti eniten raha ja työn jälki. Mediassa riidoista revitään houkuttelevia klikkiotsikoita, joissa valitettavan usein keskitytään taivastelemaan, kuinka rakennusprojektin budjetti on paisunut ja laskutus ollut täysin holtitonta. Tilanne on harvoin ihan näin yksioikoinen.

Hyvä paha ilmanvaihto

Ilmanvaihtojärjestelmän valinta herättää ihmisissä ymmärrettävästi suuria tunteita, mutta useimmiten ”faktat” tuntuvat olevan kuulopuheiden varassa.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2022 Runtu Works Oy