Pintaremontti

Kaipaavatko kotisi pinnat uutta ilmettä? Oletko myymässä asuntoasi ja pinnat henkivät liiaksi elettyä elämää?

Pintaremontti on kevyt ehostus, jolla voidaan kuitenkin saada aikaan merkittävä muutos. Keittiön kaapinovien maalaus voi muuttaa koko keittiön ilmeen, ja hyväkuntoistenkin seinien maalaus piristää koko asunnon olemusta. Pintaremontti voi tarkoittaa maalaustöiden lisäksi myös esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen vaihtamista tai parketin ja jalkalistojen uusimista. Runtu toteuttaa unelmiesi sisustusremontin Helsingin, Espoon, Vantaan ja lähikuntien alueella.

60 m², Suvisaaristo, Espoo

Pintaremontti jokaiseen kotiin

Runtu toteuttaa pienetkin pintaremontit kerrostaloista rivitaloihin ja omakotitaloihin pitkällä kokemuksella ja suurella sydämellä. Oli kyseessä sitten tapetointi, maalaus, lattioiden tai kylpyhuoneen pintojen uusiminen, toteutamme projektisi aina alan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Sikäli kun kotisi kaipaa suurempaa remonttia, kuten huonejärjestyksen muuttamista tai vaikkapa kylpyhuoneen laajennusta, voimme sanoa olevamme erikoisosaaja, joka pystyy aidosti tuottamaan projektiisi lisäarvoa.

Miksi pinnat kannattaa uusia?

Pintaremontti on usein ajankohtainen, kun ollaan myymässä vanhaa asuntoa tai ostamassa uutta. Pintojen uusiminen on työmäärältään kohtuullisen pieni, mutta lopputuloksen visuaalisen ilmeen kannalta erittäin suuri remontti, jolla asunnosta saa pienellä vaivalla joko oman näköisen tai helpommin myytävän. Pintojen uudistuksella voidaan myös raikastaa nykyisen asunnon ilmettä, luoda uudenlaista tunnelmaa tai vain ylläpitää asunnon arvoa.

180 m², Kulosaari, Helsinki
180 m², Kulosaari, Helsinki

Mitä pintaremontti saattaisi sisältää:

  • Tasoitustyöt
  • Seinien, kattojen, kaapinovien ja/tai muiden pintojen maalaus
  • Tapettien poisto ja/tai tapetointi
  • Kylpyhuoneen kaakeleiden vaihto
  • Lattiamateriaalien vaihto

Miksi Runtu?

Toteutamme pintaremontit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähiseudulla vuosikymmenten kokemuksella. Meidät tunnetaan tarkasta työnjäljestä, urakan huolellisesta suunnittelusta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Toteutamme kotisi sisustusremontin juuri toiveidesi mukaisesti.

Kerro meille ideastasi, niin me hoidamme koko projektin pohjatöistä ja materiaalihankinnoista aina erinomaiseen lopputulokseen asti.

60m2 Vantaanportti Vantaa

Pintaremontit

KOHTEITAMME

180 m², Kulosaari, Helsinki

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Runtu goes Huvila & Huussi: Kolmiomökin hiiribileet

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Huvilan ja Huussin tämä tuotantokausi piti sisällään poikkeuksellisen monta ohjelman historian ensimmäistä kertaa, eikä kauden päätösjakso tehnyt siihen poikkeusta. Jaksossa toteutettiin päätyprofiililtaan kolmion muotoinen mökki, joka oli ensimmäinen laatuaan myös […]

Lue lisää

Runtu goes Huvila & Huussi: Perhemökin sukupolvenvaihdos

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Huvilan ja Huussin viimeisimmän tuotantokauden toiseksi viimeisessä sisämuutoskohteessa toteutettiin koko mökin pintaremontti ja huonejärjestyksen muutos Porvoossa. Suvussa pitkään olleelle mökille oltiin sen omistajien toimesta jo suunniteltu keittiön siirtoa, jotta kasvavalle […]

Lue lisää

Runtu goes Huvila & Huussi: Siirtolapuutarhaunelma väljemmillä säännöillä

Pääsimme muutaman vuoden tauon jälkeen taas mukaan kulisseihin toteuttamaan Huvila & Huussi:n korjausurakoita. Tässä blogisarjassa esittelemme kohteiden taustoja ja muutostöitä näin toteuttajan näkökulmasta. Tervetuloa mukaan! Uunituore Huvila ja Huussi -kausi on edennyt jo miltei loppusuoralle. Tämän viikon jaksossa rakennettiin Hyvinkäälle vanhan, vinon rakennuksen tilalle kokonaan uusi pieni kesämökki. Kohdehenkilöt olivat vastikään ostaneet vanhan rakennuksen kesänviettopaikakseen […]

Lue lisää

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.