Pintaremontti

Kaipaavatko kotisi pinnat uutta ilmettä? Oletko myymässä asuntoasi ja pinnat henkivät liiaksi elettyä elämää?

Pintaremontti on kevyt ehostus, jolla voidaan kuitenkin saada aikaan merkittävä muutos. Keittiön kaapinovien maalaus voi muuttaa koko keittiön ilmeen, ja hyväkuntoistenkin seinien maalaus piristää koko asunnon olemusta. Pintaremontti voi tarkoittaa maalaustöiden lisäksi myös esimerkiksi kylpyhuoneen laattojen vaihtamista tai parketin ja jalkalistojen uusimista. Runtu toteuttaa unelmiesi sisustusremontin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

60 m², Suvisaaristo, Espoo

Pintaremontti jokaiseen kotiin

Runtu toteuttaa pienetkin pintaremontit kerrostaloista rivitaloihin ja omakotitaloihin pitkällä kokemuksella ja isolla sydämellä. Oli kyseessä sitten tapetointi, maalaus, lattioiden tai kylpyhuoneen pintojen uusiminen, olemme juuri oikea tekijä projektillesi. Mikäli kotisi kaipaa suurempaa remonttia, kuten huonejärjestyksen muuttamista tai vaikkapa kylpyhuoneen laajennusta, myös se onnistuu Runtun ammattilaisilta laadukkaasti toteutettuna.

180 m², Kulosaari, Helsinki

Miksi pinnat kannattaa uusia?

Pintaremontti on usein ajankohtainen, kun ollaan myymässä vanhaa asuntoa tai ostamassa uutta. Pintojen uusiminen on työmäärältään kohtuullisen pieni, mutta lopputuloksen visuaalisen ilmeen kannalta erittäin suuri remontti, jolla asunnosta saa pienellä vaivalla joko oman näköisen tai helpommin myytävän. Pintojen uudistuksella voidaan myös raikastaa nykyisen asunnon ilmettä, luoda uudenlaista tunnelmaa tai vain ylläpitää asunnon arvoa.

180 m², Kulosaari, Helsinki

Mitä pintaremontti saattaisi sisältää:

  • Tasoitustyöt
  • Seinien, kattojen, kaapinovien ja/tai muiden pintojen maalaus
  • Tapettien poisto ja/tai tapetointi
  • Kylpyhuoneen kaakeleiden vaihto
  • Lattiamateriaalien vaihto
60m2 Vantaanportti Vantaa

Miksi Runtu?

Toteutamme pintaremontit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähiseudulla vuosikymmenten kokemuksella. Meidät tunnetaan tarkasta työnjäljestä, urakan huolellisesta suunnittelusta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Toteutamme kotisi sisustusremontin toiveidesi mukaan.

Kerro meille ideastasi, niin me hoidamme koko projektin pohjatöistä ja materiaalihankinnoista aina erinomaiseen lopputulokseen asti.

Pintaremontit

KOHTEITAMME

180 m², Kulosaari, Helsinki

60 m², Suvisaaristo, Espoo

110 m², Eira, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huonejärjestyksen muuttaminen vaatii kokeneet osaajat

Huonejärjestyksen muuttaminen tuo parhaimmillaan asumiseen lisää tilaa, käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Tyypillisiä ratkaisuita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön siirto, seinien kaataminen tai uusien rakentaminen.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy