Runtu Works

Runtu Worksin takana on vuosien kokemus rakentamisesta. Olemme saneeranneet tai rakentaneet pääkaupunkiseudulla yli neljäsataa kohdetta ja vastanneet muun muassa Inno, Huvila ja Huussi sekä Kotoisa -ohjelmien saneerauksista yhteensä yhdeksällä tuotantokaudella.

Televisioremonttien tekemisen aloitimme rakennustaipaleemme alkuaikoina sisustusohjelma Innossa, jossa vastasimme tuotantokausien 10-12 saneerauksista vuosina 2008-2010. Parin välivuoden jälkeen jatkoimme Huvila ja Huussi -ohjelmassa, jossa vastuullamme oli sisämuutoskohteiden työnjohto. Huvilaa ja Huussia teimme niinikään vuosina 2013-2016 kuvatut kolme tuotantokautta 7-9. Sisustusohjelmakokemuksemme kirjon täydentää Kotoisa, jonka kolmella ensimmäisellä tuotantokaudella vuosina 2017-2019 hoidimme sekä kohteiden projektinjohtamisen että käytännön rakennustyöt.

Televisioremonttien parissa ehdimme toteuttaa muutoksia neljälle Suomen halutuimmalle sisustussuunnittelijalle ja -arkkitehdille, joiden kanssa olemme jatkaneet työmaiden tekemistä myös television ulkopuolella. Vaikka televisioremontit ovat olleet meille mieluisa haaste, olemme sydämeltämme aina olleet korjausrakentajia. Parhaimmillamme olemme työmaalla - sinunkin työmaallasi.

Palvelulupauksemme

Korjausrakentaminen on vaikein rakentamisen laji.

Rakennusta korjatessa vanhalle, usein joltain osin puutteelliselle pohjalle pitää saada toimiva ja ajan mukana muuttuneet laatuvaatimukset täyttävä lopputulos, luonnollisesti mahdollisimman halvalla. Olemme korjanneet paljon haastavia kohteita, joten voimme hyvällä omallatunnolla sanoa olevamme turvallinen kumppani kohteesi uudistamisessa, oli kyseessä sitten repsottavat tapetit, homeiset märkätilat tai tulviva kellari.

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja tinkimättömästä viimeistelystä. Tilaajana et useinkaan näe pintaa syvemmälle, etkä liioin osaa vaatia tekniseltä toteutukseltaan asianmukaista ohjeita ja määräyksiä täyttävää lopputulosta. Meillä jokaisen työtehtävän suorittaa asianmukaisen osaamisen ja sertifioinnin omaava ammattilainen. Sinun ei tarvitse murehtia teknisen toteutuksen yksityiskohdista, näkyvästä lopputuloksesta puhumattakaan.

Meille on kunnian asia pitää toimintamme niin kustannusten kuin toteutuksenkin puolesta avoimena. Remonttisi on yhteinen projektimme, ja tarkan kirjallisen sopimuksen lisäksi pidämmekin remontin ajan tiiviisti yhteyttä. Jos kuitenkin toivot voivasi unohtaa koko projektin ja nähdä vain valmiin lopputuloksen, niin se ei ole meille ongelma. Voimme sopia toteutuksesta juuri niin kuin sinä haluat.

Runtu Works on Kauppalehden Kasvaja 2018 -yritys

Kauppalehden Kasvaja yritys 2018