Runtu Works

Runtu Worksin takana on vuosien kokemus rakentamisesta. Olemme saneeranneet tai rakentaneet pääkaupunkiseudulla yli kolmesataa kohdetta ja muun muassa vastanneet saneerauksista Inno, Huvila ja Huussi sekä Kotoisa -ohjelmissa.

Innossa vastasimme tuotantokausien 10-12 saneerauksista 2008-2010. Huvila ja Huussin vuosina 2014-2016 esitettyjen kausien 7-9 sisäsaneerausten työnjohto on niinikään Runtun käsialaa. Olemme myös olleet alusta asti mukana vuonna 2018 ensiesityksensä saaneessa uudessa Kotoisa-ohjelmassa, jonka toinen tuotantokausi esitetään keväällä 2019.

Palvelulupauksemme

Korjausrakentaminen on vaikein rakentamisen laji.

Korjatessa vanhalle, usein joltain osin puutteelliselle, pohjalle pitää saada jotain toimivaa ja ajan mukana muuttuneet laatuvaatimukset täyttävää, tietenkin mahdollisimman halvalla. Olemme korjanneet paljon haastavia kohteita, joten voimme hyvällä omallatunnolla sanoa olevamme turvallinen kumppani kohteesi uudistamisessa, oli kyseessä sitten repsottavat tapetit, homeiset märkätilat tai tulviva kellari.

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja tinkimättömästä viimeistelystä. Tilaajana et useinkaan näe pintaa syvemmälle, etkä liioin osaa vaatia tekniseltä toteutukseltaan asianmukaista ohjeita ja määräyksiä täyttävää lopputulosta. Meillä jokaisen työtehtävän suorittaa asianmukaisen osaamisen ja sertifioinnin omaava ammattilainen. Sinun ei tarvitse murehtia teknisen toteutuksen yksityiskohdista, näkyvästä lopputuloksesta puhumattakaan.

Meille on kunnian asia pitää toimintamme niin kustannusten kuin toteutuksenkin puolesta avoimena. Remonttisi on yhteinen projektimme, ja tarkan kirjallisen sopimuksen lisäksi pidämmekin remontin ajan tiiviisti yhteyttä. Jos kuitenkin toivot voivasi unohtaa koko projektin ja nähdä vain valmiin lopputuloksen, niin se ei ole meille ongelma. Voimme sopia toteutuksesta juuri niin kuin sinä haluat.

Runtu Works on Kauppalehden Kasvaja 2018 -yritys

Kauppalehden Kasvaja yritys 2018