Yritys

Runtu Works on rakennusliike, jonka takana on kymmenien vuosien kokemus korjausrakentamisesta.

Olemme saneeranneet tai rakentaneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla pääurakoitsijan ominaisuudessa yli viisisataa kohdetta ja vastanneet lukuisten sisustusohjelmien remonteista.

Rakennusliikkeemme tekemä remontti 
 Espoossa.

Asiakaslähtöinen rakennusfirma vuodesta 2007

Aloitimme rakennusprojektien tekemisen pienenä kahden hengen rakennusfirmana kesällä 2007. Matkan varrelle on sattunut niin virheitä kuin onnistumisiakin, mutta aina toimintamme on perustunut siihen, että palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Nyt, satoja kohteita myöhemmin, meitä on toistakymmentä ja toteutamme vuosittain joitakin kymmeniä isompia korjausrakennuskohteita, mutta perusperiaatteemme on edelleen sama. Siksi meistä on kehittynyt yksityisen sektorin korjausrakentamisen moniosaaja. Rakennusurakoitsija, jonka käsiin luotetaan ne kaikkein haastavimmatkin huoneistoremontit.

TV:stä tuttu rakennusliike

Polullemme on mahtunut monenlaisia projekteja, joista ehkä parhaiten tunnetaan television sisustus- ja remonttiohjelmien parissa tekemämme 70 remonttia. Tuoreina rakennusalan yrittäjinä aloitimme 2008 kesällä kolme tuotantokautta kestäneen ajanjakson sisustusohjelma Innon rakennusurakoitsijana. Parin välivuoden jälkeen jatkoimme televisioremonttien sarjaa kolme kautta Huvilan ja Huussin ja viimeksi kolme tuotantokautta Kotoisan merkeissä, joissa toimimme remonttimiehinä sekä asiantuntija- ja projektinjohtotehtävissä.

Remonttiohjelmat ovat tarjonneet mielenkiintoisia kokemuksia ja haasteita, ja pystymmekin tänä päivänä tarjoamaan asiakkaillemme vielä aikasempaa parempaa laatua niin työn jäljen kuin asiakaspalvelunkin osalta. Nyt myös vuoden 2022 alussa perustettu Cuca palvelee asiakkaitaan samalla asenteella: asiakkaille tarjotaan vain ja ainoastaan taattua Runtu-laatua. Sellaista jota ei muualta saa.

Ratavahdin tupa

Palvelulupauksemme

Korjausrakentaminen on vaikein rakentamisen laji.

Rakennusta korjatessa vanhalle, usein osin puutteelliselle pohjalle pitää saada toimiva ja ajan mukana muuttuneet laatuvaatimukset täyttävä lopputulos. Olemme korjanneet paljon haastavia kohteita, joten voimme hyvällä omallatunnolla sanoa olevamme turvallinen kumppani kohteesi uudistamisessa, oli kyseessä sitten repsottavat tapetit, homeiset märkätilat tai tulviva kellari.

Meillä ollaan ylpeitä työn laadusta ja tinkimättömästä viimeistelystä. Tilaajana et useinkaan näe pintaa syvemmälle, etkä liioin osaa vaatia tekniseltä toteutukseltaan kutakin kohdetta koskevia ohjeita ja määräyksiä täyttävää lopputulosta. Meillä jokaisen työtehtävän suorittaa asianmukaisen osaamisen ja sertifioinnin omaava ammattilainen. Sinun ei tarvitse murehtia teknisen toteutuksen yksityiskohdista, näkyvästä lopputuloksesta puhumattakaan.

Meille toimintamme pitäminen avoimena niin kustannusten kuin toteutuksenkin puolesta on kunnia-asia. Remonttisi on yhteinen projektimme, ja tarkan kirjallisen sopimuksen lisäksi pidämmekin remontin ajan tiiviisti yhteyttä. Jos kuitenkin toivot voivasi unohtaa koko projektin ja nähdä vain valmiin lopputuloksen, niin se ei ole meille ongelma. Me toteutamme urakkasi juuri niin kuin sinä haluat.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy