Runtu Works

Runtu Works on rakennusliike, jonka takana on kymmenien vuosien kokemus korjausrakentamisesta.

Olemme saneeranneet tai rakentaneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla pääurakoitsijan ominaisuudessa yli viisisataa kohdetta ja vastanneet lukuisten sisustusohjelmien remonteista.

Remontti-ideat

Asiakaslähtöistä korjausrakentamista jo vuodesta 2007

Aloitimme rakennusprojektien tekemisen pienenä kahden hengen rakennusfirmana kesällä 2007. Matkan varrelle on sattunut niin virheitä kuin onnistumisiakin, mutta aina toimintamme on perustunut siihen, että palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Nyt, satoja kohteita myöhemmin, meitä runtulaisia on toistakymmentä ja toteutamme vuosittain joitakin kymmeniä isompia korjausrakennuskohteita. Perusperiaatteemme on edelleen sama. Olemme yksityisen sektorin korjausrakentamisen moniosaaja. Rakennusurakoitsija, jonka käsiin luotetaan ne kaikkein haastavimmatkin huoneistoremontit.

TV:stä tuttu rakennusliike

Polullemme on mahtunut monenlaisia projekteja, joista ehkä parhaiten tunnetaan television sisustus- ja remonttiohjelmien parissa tekemämme 70 remonttia.

Tuoreina rakennusalan yrittäjinä aloitimme 2008 kesällä kolme tuotantokautta kestäneen ajanjakson sisustusohjelma Innon rakennusurakoitsijana. Parin välivuoden jälkeen jatkoimme televisioremonttien sarjaa kolme kautta Huvilan ja Huussin ja viimeksi kolme tuotantokautta Kotoisan merkeissä, joissa toimimme remonttimiehinä sekä asiantuntija- ja projektinjohtotehtävissä.

Remonttiohjelmat ovat tarjonneet mielenkiintoisia kokemuksia ja haasteita, ja pystymmekin tänä päivänä tarjoamaan asiakkaillemme vielä aikasempaa parempaa laatua niin työn jäljen kuin asiakaspalvelunkin osalta.

Vuoden 2022 alussa perustettu keittiöremontteihin keskittyvä Cuca palvelee asiakkaitaan samalla asenteella: asiakkaille tarjotaan vain ja ainoastaan taattua Runtu-laatua. Sellaista jota ei muualta saa.

Palvelulupauksemme

Me elämme asiakkaidemme unelmien toteuttamisesta. Tärkein päämäärämme on toiveidesi mukaisen, teknisesti oikein toteutetun lopputuloksen luovuttaminen valmiina, aina ennalta sovitussa aikataulussa.

Kaikissa onnistuneissa korjausrakennuskohteissa vain pieni osa lopputuloksesta näkyy kohteen visuaalisessa toteutuksessa. Suurin osa varsinaisesta työstä tapahtuu pinnan alla. Meillä jokaisen työvaiheen tekninen toteutus ylittää siihen liittyvät ohjeistukset ja alan standardit. Kohteissamme jokaisen työtehtävän suorittaa asianmukaisen osaamisen ja sertifioinnin omaava ammattilainen.

Asiakkaanamme sinä olet kaiken toiminnan keskiössä. Viemme kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen laadun ja helppouden osalta tasolle, jota rakennusala ei ole ennen nähnyt.

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.