Keittiöremontti

Keittiön remontti on muutakin kuin kalusteiden kasaamista ja asentamista. Meiltä saat keittiöremonttiisi paitsi mittatilauskalusteet koneineen, myös tarvittavat pohjatyöt ja tilaan vaadittavat muutokset.

Vaikka keittiöremontti itsessään saattaa vaikuttaa helpolta, on uuden keittiön tekninen vaatimustaso usein aivan eri luokkaa kuin vanhan, ja toteuttaminen vaatii kaapiston kasaamisen lisäksi paitsi huolellista suunnittelua, myös paljon teknistä osaamista.

Cuca

Mittatilauskeittiö puusepäntyönä

Meidän kauttamme saat upeat Cuca-kalusteet, jotka valmistetaan aina toiveidesi ja tilasi vaatimusten mukaan puusepäntyönä. Cucan vakiomallisto on huolellisesti valikoitu päätöksentekosi helpottamiseksi, mutta jos vakiovalikoimasta ei löydy mieleistäsi materiaalia tai sävyä, niin saat vapaasti valita mieleisesi, tai vaikka keksiä omia.

Puusepäntyönä toteutetut kalusteet mielletään usein erittäin kalliiksi, mutta jos pyydät meiltä tarjouksen, niin saatat yllättyä. Me pystymme tarjoamaan sinulle tarkoin valikoidusta vakiomallistostamme millintarkan mittatilaustyön lähes tavallisten kalusteiden hinnalla. Lisäksi tarjoamme sinulle vaihtoehtoja, joita et saa mistään muualta. Cuca-keittiöpaketin hintaan kuuluvat aina tarvittavat mittakäynnit sekä kalusteet sisään kannettuina ja asennettuina.

Toistaiseksi saat Cucan kalusteet kotiisi tai toimistoosi vain Runtu Worksin ja valikoitujen suunnittelijoiden kautta, mutta muista mainita asiasta kustannusarviopyyntösi yhteydessä, niin suunnitellaan remonttisi lisäksi unelmiesi kalusteet! Cucan matkaa voit seurata nettisivuilla ja Instagramissa.

Muut vaihtoehdot

Sikäli kun päädyt joihinkin muihin kuin Cuca-kalusteisiin, se ei ole ongelma. Voit tilata keittiön asennuksineen haluamaltasi taholta, tai sitten ohjaamme sinut jonkin yhteistyökumppanimme pakeille. Te suunnittelette keittiön, me teemme keittiösuunnitelman mukaiset muutos- ja pohjatyöt keittiösuunnitelmien mukaisesti, hoidamme pääurakoitsijan tehtävät ja valitsemanne toimittaja asentaa keittiön. Vastuu rakennustöistä pysyy meillä, ja keittiökalusteista ja niiden toimivuudesta keittiön myyneellä taholla.

Kuvan kalusteet: Kitzen

 Kitzen
A.S.Helsingö

Mitä keittiöremontissa kannattaa huomioida?

Vanhojen tasojen, kalusteiden ja esimerkiksi välitilan kaakeleiden poistamisen jälkeen pinnat ja tekniikka vaativat tulevasta keittiöstä riippuen joskus suuriakin muutoksia. Nykypäivän keittiöltä odotetaan eri asioita kuin ennen, ja esimerkiksi koneiden ja sitä kautta sähköjen kapasiteetin tarve on nykykeittiössä helposti moninkertainen. Tämänkään vuoksi mittavaakaan keittiön uudistusta ja vaikkapa koko keittiön siirtoa ei kannata haudata työläältä tuntuvan toteutuksen vuoksi. Yhdessä löydämme toiveillesi varmasti toteutuskelpoisen vaihtoehdon.

Olemme toteuttaneet pääkaupunkiseudulla kymmenittäin keittiöremontteja, ja toteutamme remonttisi mielellämme olemassa olevien kalusteiden purkamisesta viimeiseen silaukseen saakka. Meidän suorittamaamme rakennusurakkaan kuuluvat aina paitsi itse työn toteuttaminen, myös asianmukaiset suojaukset ja pölynhallinta. Halutessasi toteutamme urakkasi valitsemiesi materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen saakka.

Kuvan kalusteet: A.S.Helsingö

Ota yhteyttä

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta jonottamiseen on yleensä syytä varata muutama kuukausi. Keittiö on tilana tarkkaa suunnittelua vaativa, joten odotusaika voidaan hyödyntää keittiösuunnitelmien viimeistelyyn ja kalusteiden valmistukseen.

Pyydä keittiöremonttisi suunnitteluun ja budjetointiin apua pikku apulaiseltamme. Kustannusarvio on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Kuvan kalusteet: Premium Kök

Premium Kök

Keittiöremontit

KOHTEITAMME

60 m², Vantaanportti, Vantaa

220 m², Katajanokka, Helsinki

Remontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Milloin tarvitsen rakennusluvan?

Rakennusluvan tarve on selvitettävä ensimmäisten asioiden joukossa, kun ryhdytään miettimään rakentamista tai remonttia.

Sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin käyttäminen

Tilan kuin tilan remontin tulisi aina lähteä sisustuksesta, halusi sen myöntää tai ei.

Mitä kannattaa huomioida, kun tilaat remonttia?

Korjausrakentaminen on vaativa laji ja toimijoita on paljon. Tarjoukset ovat monenkirjavia ja sisältävät eri asioita. Lue vinkit ja pyydä remonttitarjous ja tee kilpailutus oikein.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy