Huoneistoremontti Helsingissä

Me tarjoamme helsinkiläiseen remonttikohteeseesi vahvan, pääkaupungin koukeroihin tottuneen osaajan.

Helsingissä remontointi poikkeaa monella tavalla vieruskunnissa toteutettavista rakennusprojekteista. Aikaa menee itse rakennustyön lisäksi katualueiden vuokraamisesta siirtokehotusten tilailuun ja ratikoiden väistelyyn.

Huoneistoremontilla uusi tyyli 60m2 kokoiseen oleskelutilaan Vantaanportissa.

Helsingissä rakennuslupaprosessikin on omanlaisensa Z-lausuntoineen. Tyypillisten haitta-aineiden ja yleisesti toteutettujen rakenteiden tunteminen auttavat remontin toteuttamisessa jo ennalta, ja alueella toimimaan tottuneen urakoitsijan kanssa väistät monta mutkaa, jotka muuten huomaisit vasta kun on liian myöhäistä.

Tyylikäs puulattia ja valkoinen tulisija 220 m² avarassa tilassa Katajanokassa Helsingissä.

Helsinki on kotikenttämme, ja pääkaupungissamme toteuttamiemme kohteiden lista varsin kattava. Alla voit tutustua muutamiin valikoituihin helsinkiläisiin kohteisiimme tarkemmin.

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

220 m², Katajanokka, Helsinki

180 m², Kulosaari, Helsinki

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huonejärjestyksen muuttaminen vaatii kokeneet osaajat

Huonejärjestyksen muuttaminen tuo parhaimmillaan asumiseen lisää tilaa, käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Tyypillisiä ratkaisuita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön siirto, seinien kaataminen tai uusien rakentaminen.

Mistä koko asunnon remontin hinta koostuu? 

Koko asunnon remontin hinta määräytyy asunnon koon ja tehtävien toimenpiteiden mukaan. Myös urakoitsijan palvelun ja työn laadun tulisi olla jo urakan kilpailutuksessa merkittävä tekijä.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy