Huoneistoremontti Helsingissä

Me tarjoamme helsinkiläiseen remonttikohteeseesi vahvan, pääkaupungin koukeroihin tottuneen osaajan.

Helsingissä remontointi poikkeaa monella tavalla vieruskunnissa toteutettavista rakennusprojekteista. Aikaa menee itse rakennustyön lisäksi katualueiden vuokraamisesta siirtokehotusten tilailuun ja ratikoiden väistelyyn.

Huoneistoremontilla uusi tyyli 60m2 kokoiseen oleskelutilaan Vantaanportissa.

Helsingissä rakennuslupaprosessikin on omanlaisensa Z-lausuntoineen. Tyypillisten haitta-aineiden ja yleisesti toteutettujen rakenteiden tunteminen auttavat remontin toteuttamisessa jo ennalta, ja alueella toimimaan tottuneen urakoitsijan kanssa väistät monta mutkaa, jotka muuten huomaisit vasta kun on liian myöhäistä.

Tyylikäs puulattia ja valkoinen tulisija 220 m² avarassa tilassa Katajanokassa Helsingissä.

Helsinki on kotikenttämme, ja pääkaupungissamme toteuttamiemme kohteiden lista varsin kattava. Alla voit tutustua muutamiin valikoituihin helsinkiläisiin kohteisiimme tarkemmin.

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

220 m², Katajanokka, Helsinki

180 m², Kulosaari, Helsinki

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mikä ihmeen RYL?

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Riitoja rakennuksilla?

Rakennusalalla riitoja aiheuttavat varmasti eniten raha ja työn jälki. Mediassa riidoista revitään houkuttelevia klikkiotsikoita, joissa valitettavan usein keskitytään taivastelemaan, kuinka rakennusprojektin budjetti on paisunut ja laskutus ollut täysin holtitonta. Tilanne on harvoin ihan näin yksioikoinen.

Hyvä paha ilmanvaihto

Ilmanvaihtojärjestelmän valinta herättää ihmisissä ymmärrettävästi suuria tunteita, mutta useimmiten ”faktat” tuntuvat olevan kuulopuheiden varassa.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2022 Runtu Works Oy