Huoneistoremontti Helsingissä

Etsitkö kokenutta ja paikallista remonttiosaajaa Helsingissä? Runtu tarjoaa vahvan osaamisen ja huippuluokan palvelun pääkaupungin koukeroihin. Helsinkiin erikoistuneena urakoitsijana tunnemme kaupungin ainutlaatuiset haasteet ja tarjoamme sinulle ammattitaitoista ja paikallistuntemuksella höystettyä remonttipalvelua.

Oletko etsimässä kokenutta ja paikallista remonttiosaajaa Helsingissä? Runtulaiset ovat täällä tarjotakseen sinulle huippuluokan palvelua.

Helsingissä remontointi on monivaiheinen prosessi, joka edellyttää paikallistuntemusta ja koukeroihin tottumista. Meillä on vankka kokemus pääkaupungin monimuotoisista remonttikohteista, ja tunnemme Helsingin erityispiirteet aina rakennusluvista katualueiden vuokraamiseen.

Huoneistoremontilla uusi tyyli 60m2 kokoiseen oleskelutilaan Vantaanportissa.

Helsingissä rakennuslupaprosessikin on omanlaisensa Z-lausuntoineen. Tyypillisten haitta-aineiden ja yleisesti toteutettujen rakenteiden tunteminen auttavat remontin toteuttamisessa jo ennalta, ja alueella toimimaan tottuneen urakoitsijan kanssa väistät monta mutkaa, jotka muuten huomaisit vasta kun on liian myöhäistä.

Helsinki on kotikenttämme, ja pääkaupungissamme toteuttamiemme kohteiden lista varsin kattava. Alla voit tutustua muutamiin valikoituihin helsinkiläisiin kohteisiimme tarkemmin.

Tyylikäs puulattia ja valkoinen tulisija 220 m² avarassa tilassa Katajanokassa Helsingissä.

Huoneistoremontit

Etsitkö täydellistä huoneistoremonttia Helsingissä? Tarjoamme laadukkaita huoneistoremontteja, jotka tehdään ammattitaidolla ja paikallistuntemuksella. Tutustu referenssiprojekteihimme ja vakuutu työmme laadusta.

KOHTEITAMME

220 m², Katajanokka, Helsinki

180 m², Kulosaari, Helsinki

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Tilaa nyt maksuton arviokäynti ja anna meidän näyttää, kuinka voimme tehdä remontistasi sujuvan ja vaivattoman kokemuksen. Helsingin huoneistoremontit ovat intohimomme, ja haluamme tehdä sinulle unelmiesi kotiin todellisuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – Runtu Works Oy on valintasi täydelliseen huoneistoremonttiin Helsingissä!


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ville Heino: Miksi juuri nyt on oikea aika remontoida?

Talouden epävarmuus synnyttää kysymyksiä ja pohdintaa omasta taloudesta. Ville Heino pohtii, onko juuri nyt oikea hetki aloittaa remontti vai olisiko parempi odottaa parempia aikoja. Artikkelissa tarkastellaan myös sijoittamisen periaatetta ja mietitään, voisiko sama logiikka päteä myös asumisen ja remontoinnin maailmassa. Korkojen vaihtelut ja rakennusmateriaalien hintojen nousu ovat keskeisiä aiheita, jotka vaikuttavat monen päätökseen lykätä suuria projekteja. Ville Heino kutsuu lukijat pohtimaan, voisiko tämä hetki olla mahdollisuus tehdä remontista vuosisadan diili.

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Runtu lähettää sähköpostiisi tietoa palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy