Huoneistoremontti Espoo

Ostitko arvokiinteistön Westendistä meren rannalta? Kaipaako Meritornin huipulla oleva poikamiesboksisi päivitystä?

Espoon rakennuskanta on kirjavaa, eikä yksikään projekti ole edellisen kaltainen. ”Paljasjalkaisena” Espoolaisena korjausrakennusyrityksenä olemme tottuneet korjaamaan niin Pohjois-Tapiolan valesokkelilla varustettuja rivitaloja kuin Lintuvaaran rintamamiestalojakin, kerrostalokohteista puhumattakaan.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Jos projektisi on toteuttajaa vaille, tai tarvitset sille kokonaisvaltaisempaa vetovastuuta ottavaa tahoa, niin anna meidän pikku apulaisemme (liidikonelinkki?) auttaa sinua varaamaan ilmainen ja sinua sitomaton kustannusarviokäynti.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Meiltä saat avun projektisi jokaiseen vaiheeseen suunnittelusta lupaprosessin läpiviemiseen ja urakan toteuttamiseen asti. Jos kaipaat vielä miettimisaikaa tai haluat ideoita ja inspiraatiota omaan projektiisi, niin olemme valikoineet alle muutaman Espoossa toteutetun korjauskohteemme tutustuttavaksi.

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

90 m², Latokartano, Espoo

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huonejärjestyksen muuttaminen vaatii kokeneet osaajat

Huonejärjestyksen muuttaminen tuo parhaimmillaan asumiseen lisää tilaa, käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Tyypillisiä ratkaisuita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön siirto, seinien kaataminen tai uusien rakentaminen.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy