Huoneistoremontti Espoo

Ostitko arvokiinteistön Westendistä meren rannalta? Kaipaako Meritornin huipulla oleva poikamiesboksisi päivitystä?

Espoon rakennuskanta on kirjavaa, eikä yksikään projekti ole edellisen kaltainen. ”Paljasjalkaisena” Espoolaisena korjausrakennusyrityksenä olemme tottuneet korjaamaan niin Pohjois-Tapiolan valesokkelilla varustettuja rivitaloja kuin Lintuvaaran rintamamiestalojakin, kerrostalokohteista puhumattakaan.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Jos projektisi on toteuttajaa vaille, tai tarvitset sille kokonaisvaltaisempaa vetovastuuta ottavaa tahoa, niin anna meidän pikku apulaisemme (liidikonelinkki?) auttaa sinua varaamaan ilmainen ja sinua sitomaton kustannusarviokäynti.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Meiltä saat avun projektisi jokaiseen vaiheeseen suunnittelusta lupaprosessin läpiviemiseen ja urakan toteuttamiseen asti. Jos kaipaat vielä miettimisaikaa tai haluat ideoita ja inspiraatiota omaan projektiisi, niin olemme valikoineet alle muutaman Espoossa toteutetun korjauskohteemme tutustuttavaksi.

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

90 m², Latokartano, Espoo

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mistä koko asunnon remontin hinta koostuu? 

Koko asunnon remontin hinta määräytyy asunnon koon ja tehtävien toimenpiteiden mukaan. Myös urakoitsijan palvelun ja työn laadun tulisi olla jo urakan kilpailutuksessa merkittävä tekijä.

Korjausrakentamisen myytit

Korjausrakentamiseen liittyvät uskomukset ja myytit istuvat usein tiukassa. Tässä artikkelissa esitellään muutamia yleisimpiä myyttejä, joihin alalla usein törmää.

Urakkamuoto – mikä se on ja mihin se vaikuttaa?

Kiinteähintainen kokonaisurakka, laskutyöurakka vai tavoitehintainen urakka? Tutustu kuluttajaremonttien urakkamuotoihin sekä niiden hyviin ja huonoihin puoliin.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2022 Runtu Works Oy