Huoneistoremontti Espoo

Ostitko arvokiinteistön Westendistä meren rannalta? Kaipaako Meritornin huipulla oleva poikamiesboksisi päivitystä?

Espoon rakennuskanta on kirjavaa, eikä yksikään projekti ole edellisen kaltainen. ”Paljasjalkaisena” Espoolaisena korjausrakennusyrityksenä olemme tottuneet korjaamaan niin Pohjois-Tapiolan valesokkelilla varustettuja rivitaloja kuin Lintuvaaran rintamamiestalojakin, kerrostalokohteista puhumattakaan.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Jos projektisi on toteuttajaa vaille, tai tarvitset sille kokonaisvaltaisempaa vetovastuuta ottavaa tahoa, niin anna meidän pikku apulaisemme (liidikonelinkki?) auttaa sinua varaamaan ilmainen ja sinua sitomaton kustannusarviokäynti.

Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Meiltä saat avun projektisi jokaiseen vaiheeseen suunnittelusta lupaprosessin läpiviemiseen ja urakan toteuttamiseen asti. Jos kaipaat vielä miettimisaikaa tai haluat ideoita ja inspiraatiota omaan projektiisi, niin olemme valikoineet alle muutaman Espoossa toteutetun korjauskohteemme tutustuttavaksi.

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

220 m², Nuuksio, Espoo

60 m², Suvisaaristo, Espoo

90 m², Latokartano, Espoo

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mikä ihmeen RYL?

Rakentamisen laadun standardoimiseksi laadittu RYL, Rakennusalan yleiset laatuvaatimukset, on alan ammattilaistenkin kesken huonosti tunnettu, ajoittain yksisarvisen myyttisyystasoilla liikkuva otus. Mistä on kysymys, mitä hyötyä siitä on ja mistä se on saatavilla?

Riitoja rakennuksilla?

Rakennusalalla riitoja aiheuttavat varmasti eniten raha ja työn jälki. Mediassa riidoista revitään houkuttelevia klikkiotsikoita, joissa valitettavan usein keskitytään taivastelemaan, kuinka rakennusprojektin budjetti on paisunut ja laskutus ollut täysin holtitonta. Tilanne on harvoin ihan näin yksioikoinen.

Hyvä paha ilmanvaihto

Ilmanvaihtojärjestelmän valinta herättää ihmisissä ymmärrettävästi suuria tunteita, mutta useimmiten ”faktat” tuntuvat olevan kuulopuheiden varassa.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2022 Runtu Works Oy