Huoneistoremontti Vantaa

Ostitko uuden kodin Vantaalta ja kaipaat siihen ripauksen omaa ilmettä ennen muuttoa? Kaipaako vanha asuntosi päivitystä tai uutta fiilistä?

Vantaan rakennuskanta on kirjavaa. Kaupungista löytyy asuinrakennuksia uusista ja vanhoista kerros- ja rivitaloista moderneihin omakotitaloihin ja 1800-luvun kartanoihin. Me toteutamme huoneistoremontin koosta tai iästä riippumatta ammattitaitoisesti alusta loppuun asti.

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Laadukasta remontointia Vantaalla

Jos etsit huoneistoremontille osaavaa ja luotettavaa tekijää Vantaan seudulla, ota yhteyttä Runtu Worksiin. Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille ja etsimme yhdessä parhaat menetelmät projektisi toteuttamiselle. Viemme projektisi maaliin oli kyseessä sitten pintojen uusiminen, huonejärjestyksen muutos tai koko kiinteistön isompi korjausrakennusprojekti.

Huoneistoremontti Vantaa

Trendikästä ilmettä huoneistoremontilla

Olemme toteuttaneet Vantaalla lukuisia huoneistoremontteja, kuten tämän Kotoisa-ohjelmasta tutun huipputrendikkään kaksion. Kohteeseen toteutettiin kokonaisvaltainen uudistus märkätiloja lukuunottamatta. 2000-luvulla valmistunut asunto oli pintamateriaaleiltaan ja pohjaratkaisultaan uudistusta vailla, joten kohde sai kokonaan uudenlaisen ilmeen.

Huoneistoremontti Vantaa

Kylpyhuoneeseen luksusta 

Toisessa Kotoisa-ohjelman projektissa Runtu toteutti Vantaalaiseen omakotitaloon märkätilaremontin. Kylpyhuoneeseen valmistettiin kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä mikrosementillä viimeistellyt kiintokalusteet märkätilalevystä suoraan työmaalla. Samalla uudistettiin kodinhoitohuone ja WC. Lopputuloksena syntyi moderni tila, joka tuo arkeen usein kaivattua luksusta ja rentouttavaa tunnelmaa.

120m², Itähakkila, Vantaa

Suunnittelusta toteutukseen

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon huoneistoremontin, joten toteutamme halutessasi kaiken suunnittelusta lupaprosessien läpiviemiseen, materiaalitoimituksiin ja itse remontin toteuttamiseen asti. Olemme tehneet muutos- ja saneeraustöitä Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pitkälle toista vuosikymmentä, joten uskallamme sanoa tietävämme mitä teemme. Tarjoamme laadukkaan toteutuksen sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Olemme olemassa asiakkaidemme haaveiden toteuttamista varten ja tartumme mielellämme myös haastavampiin projekteihin. Kerro ideastasi, niin katsotaan yhdessä, miten se voidaan toteuttaa!

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

120m², Itähakkila, Vantaa

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ville Heino: Miksi juuri nyt on oikea aika remontoida?

Talouden epävarmuus synnyttää kysymyksiä ja pohdintaa omasta taloudesta. Ville Heino pohtii, onko juuri nyt oikea hetki aloittaa remontti vai olisiko parempi odottaa parempia aikoja. Artikkelissa tarkastellaan myös sijoittamisen periaatetta ja mietitään, voisiko sama logiikka päteä myös asumisen ja remontoinnin maailmassa. Korkojen vaihtelut ja rakennusmateriaalien hintojen nousu ovat keskeisiä aiheita, jotka vaikuttavat monen päätökseen lykätä suuria projekteja. Ville Heino kutsuu lukijat pohtimaan, voisiko tämä hetki olla mahdollisuus tehdä remontista vuosisadan diili.

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huoneistoremontit

Vantaa

Huoneistoremontit

Helsinki

Huoneistoremontit

Espoo

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Runtu lähettää sähköpostiisi tietoa palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme.

Copyright © 2023 Runtu Works Oy