Tee unelmiesi huoneistoremontti Vantaalla

Runtu Works tekee unelmastasi totta. Olipa kyseessä uusi koti, johon haluat tuoda henkilökohtaista tyyliäsi, tai vanhan asuntosi kohennus modernilla otteella. Toteutamme Vantaalla räätälöityjä huoneistoremontteja vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä asenteella.

Huoneistoremontti Vantaalla

Onko aika päivittää kotisi Vantaan moninaisessa kaupunkimaisemassa? Runtu Works tarjoaa sinulle ammattitaidolla räätälöidyt ratkaisut, joissa yhdistyvät paikallinen asiantuntemus ja käsityötaidon mestaruus. Ei väliä, asutko uuden kerrostalon modernissa huoneistossa, perinteikkäässä rivitalossa, ylellisessä omakotitalossa tai historiallisessa 1800-luvun kartanossa – meidän kokemuksemme ja osaamisemme varmistavat, että remonttisi toteutuu unelmiesi mukaisesti.

Vantaan monipuolinen rakennuskanta on meille tuttu. Me huolehdimme, että huoneistoremonttisi suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti alusta loppuun, ottaen huomioon yksilölliset toiveesi ja tarpeesi.

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Laadukasta remontointia Vantaalla

Etsitkö Vantaan alueella huoneistoremonttiin osaavaa ja luotettavaa ammattilaista? Ota yhteyttä Runtu Worksiin. Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana löydämme yhdessä parhaat menetelmät juuri sinun projektisi toteuttamiseksi. Olipa tarpeesi pintojen uusimisessa, huonejärjestyksen muutoksessa tai laajemmassa kiinteistön korjausrakennusprojektissa, viemme projektisi päätökseen ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Trendikästä ilmettä huoneistoremontilla

Olemme toteuttaneet Vantaalla monia huoneistoremontteja, mukaan lukien tämä Kotoisa-ohjelman esittelemä trendikäs kaksio. Tässä kohteessa suoritettiin kattava remontti, märkätilat pois lukien. 2000-luvun alussa valmistunut asunto tarvitsi uudistusta sekä pintamateriaalien että pohjaratkaisun osalta, mikä mahdollisti täysin uuden ilmeen luomisen.

Huoneistoremontti Vantaa
Huoneistoremontti Vantaa

Kylpyhuoneeseen luksusta 

Eräässä Kotoisa-ohjelman projektissa Runtu Works toteutti vantaalaiseen omakotitaloon kattavan märkätilaremontin. Remontin yhteydessä valmistettiin kylpyhuoneeseen mikrosementillä viimeisteltyjä kiintokalusteita, jotka tehtiin märkätilalevystä suoraan työmaalla. Samanaikaisesti uudistettiin myös kodinhoitohuone ja WC. Lopputuloksena saatiin aikaan moderni ja ylellinen tila, joka tuo jokapäiväiseen arkeen kaivattua luksusta ja rentouttavaa tunnelmaa.

Suunnittelusta toteutukseen – huoleton huoneistoremontti

Me tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman kokemuksen huoneistoremonteista. Tarvittaessa hoidamme kaiken alusta loppuun: suunnittelusta ja lupaprosessien läpikäymisestä aina materiaalitoimituksiin sekä itse remontin toteuttamiseen. Osaamisemme on peräisin vuosien aikana kerääntyneestä kokemuksesta lukuisissa muutos- ja saneerauskohteissa Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Lupauksemme on laadukas ja tinkimättömästi viimeistelty toteutus, joka pysyy sekä sovitussa budjetissa että aikataulussa.

Asiakkaidemme unelmien toteuttaminen on meille sydämen asia, ja innostumme haastavistakin projekteista. Kerro meille ideastasi, niin suunnitellaan yhdessä!

120m², Itähakkila, Vantaa

Vantaan referenssikohteemme

Runtu Works on asiantunteva kumppanisi, kun etsit täydellistä huoneistoremonttiurakoitsijaa Vantaalla. Vuosikymmenten kokemuksemme ja intohimomme korkealaatuiseen korjausrakentamiseen yhdistyvät, jotta voimme tarjota huoneistoremontteja, jotka eivät ainoastaan vastaa, vaan ylittävät odotuksesi. Yksilölliset tarpeesi ja unelmasi ovat toimintamme ytimessä.

Tutustu referenssiprojekteihimme, niin näet itse laadukkaan jälkemme. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja paikallistuntemuksestamme, jotka heijastuvat jokaisessa projektissamme.

Tutustu toteutuneisiin projekteihimme

120m², Itähakkila, Vantaa

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Unelmiesi huoneistoremontti Vantaalla

Haluatko toteuttaa täydellisen huoneistoremontin Vantaalla? Älä vain unelmoi – toteuta se meidän kanssa! Pitkäaikainen kokemuksemme ja syvä intohimomme korkealaatuiseen korjausrakentamiseen varmistavat, että unelmasi muuttuvat todeksi ammattitaidolla. Asiantuntijamme asettavat yksilölliset tarpeesi ja toiveesi etusijalle, taaten, että lopputulos on odotuksiasi parempi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – Runtu Works Oy on paras valintasi unelmiesi huoneistoremonttiin Vantaalla!

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.

Remontit ja huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Vantaa

Huoneistoremontit

Helsinki

Huoneistoremontit

Espoo

Huoneistoremontit

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.