Huoneistoremontti Vantaa

Ostitko uuden kodin Vantaalta ja kaipaat siihen ripauksen omaa ilmettä ennen muuttoa? Kaipaako vanha asuntosi päivitystä tai uutta fiilistä?

Vantaan rakennuskanta on kirjavaa. Kaupungista löytyy asuinrakennuksia uusista ja vanhoista kerros- ja rivitaloista moderneihin omakotitaloihin ja 1800-luvun kartanoihin. Me toteutamme huoneistoremontin koosta tai iästä riippumatta ammattitaitoisesti alusta loppuun asti.

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Laadukasta remontointia Vantaalla

Jos etsit huoneistoremontille osaavaa ja luotettavaa tekijää Vantaan seudulla, ota yhteyttä Runtu Worksiin. Tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille ja etsimme yhdessä parhaat menetelmät projektisi toteuttamiselle. Viemme projektisi maaliin oli kyseessä sitten pintojen uusiminen, huonejärjestyksen muutos tai koko kiinteistön isompi korjausrakennusprojekti.

Huoneistoremontti Vantaa

Trendikästä ilmettä huoneistoremontilla

Olemme toteuttaneet Vantaalla lukuisia huoneistoremontteja, kuten tämän Kotoisa-ohjelmasta tutun huipputrendikkään kaksion. Kohteeseen toteutettiin kokonaisvaltainen uudistus märkätiloja lukuunottamatta. 2000-luvulla valmistunut asunto oli pintamateriaaleiltaan ja pohjaratkaisultaan uudistusta vailla, joten kohde sai kokonaan uudenlaisen ilmeen.

Huoneistoremontti Vantaa

Kylpyhuoneeseen luksusta 

Toisessa Kotoisa-ohjelman projektissa Runtu toteutti Vantaalaiseen omakotitaloon märkätilaremontin. Kylpyhuoneeseen valmistettiin kokonaisvaltaisen remontin yhteydessä mikrosementillä viimeistellyt kiintokalusteet märkätilalevystä suoraan työmaalla. Samalla uudistettiin kodinhoitohuone ja WC. Lopputuloksena syntyi moderni tila, joka tuo arkeen usein kaivattua luksusta ja rentouttavaa tunnelmaa.

120m², Itähakkila, Vantaa

Suunnittelusta toteutukseen

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helpon huoneistoremontin, joten toteutamme halutessasi kaiken suunnittelusta lupaprosessien läpiviemiseen, materiaalitoimituksiin ja itse remontin toteuttamiseen asti. Olemme tehneet muutos- ja saneeraustöitä Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pitkälle toista vuosikymmentä, joten uskallamme sanoa tietävämme mitä teemme. Tarjoamme laadukkaan toteutuksen sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Olemme olemassa asiakkaidemme haaveiden toteuttamista varten ja tartumme mielellämme myös haastavampiin projekteihin. Kerro ideastasi, niin katsotaan yhdessä, miten se voidaan toteuttaa!

Huoneistoremontit

KOHTEITAMME

120m², Itähakkila, Vantaa

60 m², Vantaanportti, Vantaa

Huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla

Runtu Works Oy on korjausrakentamisen erikoisyritys, joka on pääasiassa keskittynyt laadukkaisiin huoneistoremontteihin pääkaupunkiseudulla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Huonejärjestyksen muuttaminen vaatii kokeneet osaajat

Huonejärjestyksen muuttaminen tuo parhaimmillaan asumiseen lisää tilaa, käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Tyypillisiä ratkaisuita ovat esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön siirto, seinien kaataminen tai uusien rakentaminen.

Mistä koko asunnon remontin hinta koostuu? 

Koko asunnon remontin hinta määräytyy asunnon koon ja tehtävien toimenpiteiden mukaan. Myös urakoitsijan palvelun ja työn laadun tulisi olla jo urakan kilpailutuksessa merkittävä tekijä.

Huoneistoremontit

Vantaa

Huoneistoremontit

Helsinki

Huoneistoremontit

Espoo

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaus epäonnistui. Yritäthän uudelleen!
Uutiskirjeen tilaus onnistui! Saat meiltä jatkossa postia.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy