120m², Itähakkila, Vantaa

120m², Itähakkila, Vantaa

Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti

MTV 3:lle toteutetun Kotoisa-ohjelman toisen tuotantokauden avausjakson remontissa rakennettiin todellista arjen luksusta avariin märkätiloihin.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • valaistus
  • räätälöidyt kiintokalusteet
  • mikrosementti
  • Sisustussuunnittelu Seija Strand, seijastrand.fi
120m2 Itähakkila, Vantaa

Remonttikuvaus

Kodinhoitohuone ja pieni vessa hoidettiin uuteen uskoon pintaremontilla ja uusilla kalusteilla. Samalla tilan toimivuutta parannettiin miettimällä uudelleen kalusteiden ja koneiden sijoitukset. Kylpyhuoneessa olleista kolmesta oviaukosta yhdestä luovuttiin, jotta kahdelle suihkulle saatiin paremmin tilaa. Vanha kylpyamme pidettiin omalla paikallaan, mutta se sai märkätilalevystä paikan päällä rakennetun uuden kuoren ympärilleen. Märkätilalevystä rakennettiin paikan päällä myös muut tilan kiintokalusteet, istuin ja valaistu saippuahylly.

Saunassa oli ennen yksi pyöreä nurkka, joka urakan aikana muutettiin 45 asteen kulmaksi. Samalla nurkassa olleet lasitiilet poistettiin. Saunasta haluttiin tumma, melkein synkkä, joten sekä lauteiden, paneelien että kivipintojen yleisvärityksen määräävät tummat materiaalit. Myös tilan valaistus jätettiin yhden yksinkertaisen selkänojaan sijoitetun valaisimen varaan.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Runtu lähettää sähköpostiisi tietoa palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy