Ville Heinon blogi alkaa tästä

23.7.2018

Vastoin omia odotuksiani päätin alkaa kirjoittaa blogia. Tästä lähtien voit lukea ajatuksiani tässä blogissa noin kerran kuussa.

Ville Heino

Jo vuosia sitten minua alkoi kiinnostaa ajatus blogin kirjoittamisesta. Pää pursuili ideoita, jotka olivat omasta mielestäni huikean mielenkiintoisia. 😀

Olen aina ollut enemmän tai vähemmän tietoisesti valtavirtaa vastaan, joten silloin omassa mielessäni trendikkääksi leimautunut bloggaaminen jäi. Nyt aika (tai minä) oli kuitenkin riittävän kypsä, ja päätin aloittaa kirjoittelemaan omia ajatuksiani blogimuotoon.

Tämä ensimmäinen postaus syntyy pienehkössä kiireessä, sillä juuri nyt kalenteri on seuraavan kolmen kuukauden ajan (taas) todella tukossa.

Maikkarille kuvattavan Kotoisan kakkoskauden kuvaukset ovat pihojen osalta jo täydessä käynnissä, ja sisäremonttien osalta suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa valmistua. Sisäkohteiden rakentaminen ja kuvaukset aloitetaan elokuun alussa ja kuvaukset kestävät ainakin lokakuun puolivälin kieppeille.

Niitä odottaneille voidaan siis todeta, että uusia jaksoja ON tulossa ensi kevään aikana. 🙂

Mistä tämä blogi kertoo?

Tämän blogin puitteissa tulen varmaan kirjoittelemaan mitä mieleen juolahtaa elämästä, töistä ja rakentamisesta, mutta pyrin ainakin osassa kirjoituksista antamaan myös konkreettisia vinkkejä korjausrakentamiseen liittyen.

Välillä saatan myös ottaa kantaa niin kirjavaa rakennusalaa koskeviin asioihin ja käytäntöihin, ja toivottavasti saan heräteltyä keskustelua tästä ajoittain todella jähmeästä ja kaavoihin kangistuneesta alasta.

Somekanavat seurantaan

Tarkoitukseni olisi aktivoitua enemmän myös muissa internetkanavissa. Tätä ajatusta silmällä pitäen teetimme pienen kasvojen kohotuksen Runtun Facebook-, Twitter– ja Instagram-tileihin. Ne on siis myös syytä laittaa tiukkaan seurantaan.

Rakkaaseen valokuvausharrastukseeni liittyvän henkilökohtaisen Instagram-tilini löydät halutessasi käyttäjätunnuksen 0_Ville takaa.

Mistä asioista sinä haluaisit kuulla?

Olen usein sanonut, että voisin puhua korjausrakentamisesta tuntikausia, joten jos minkälaista jutun juurta riittää. Olisi kuitenkin kiva kuulla mistä aiheesta juuri sinä haluaisit kuulla tässä blogissa.

Jos mielessäsi on jokin mieltä poltteleva aihe tai kysymys, josta haluaisit kuulla kattavan mielipiteeni, ehdota aihetta tähän Facebook-ketjuun »

Hyödynnän kommenttiketjuun tulleita ehdotuksia tulevissa julkaisuissa parhaan kykyni mukaan. Blogipostaukset tullaan jakamaan aina myös ainakin Runtun Facebookissa ja Twitterissä, joten niiden kautta pysyy hyvin käryllä tapahtumista.

PS:

Voit lisäksi tilata uutiskirjeeni sähköpostiisi jättämällä yhteystietosi tämän sivun alalaidasta löytyvälle lomakkeelle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Korjausrakentaminen

Kaikki artikkelikategoriat

Liity postituslistalle

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Runtu Works Oy:n tietosuojaselosteesta »

Tietojen käyttölupa *Uusimmat blogiartikkelimme

Ville Heino: Miksi juuri nyt on oikea aika remontoida?

Talouden epävarmuus synnyttää kysymyksiä ja pohdintaa omasta taloudesta. Ville Heino pohtii, onko juuri nyt oikea hetki aloittaa remontti vai olisiko parempi odottaa parempia aikoja. Artikkelissa tarkastellaan myös sijoittamisen periaatetta ja mietitään, voisiko sama logiikka päteä myös asumisen ja remontoinnin maailmassa. Korkojen vaihtelut ja rakennusmateriaalien hintojen nousu ovat keskeisiä aiheita, jotka vaikuttavat monen päätökseen lykätä suuria projekteja. Ville Heino kutsuu lukijat pohtimaan, voisiko tämä hetki olla mahdollisuus tehdä remontista vuosisadan diili.

Henkilökuva: Ville Heino – tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai alkunsa

Kirjoittaja: Netello Systems Ville Heino on porvoolaislähtöinen, 1980 syntynyt rakennusalan yrittäjä. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2007 ja ollut urallaan toteuttamassa yli 500 korjausrakentamisen kohdetta pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Parhaiten hänet tunnetaan Runtu-brändin alla toimivien yritystensä toimitusjohtajana sekä useista esiintymisistään television sistustus- ja remonttiohjelmissa. Haastattelimme Villeä, ja nyt tv-veteraani muistelee, miten ura televisiossa tuoreena yrittäjänä sai […]

Remonttisuunnittelu kannattaa jättää ammattilaiselle

Remonttisuunnittelu on keskeinen osa huoneistoremonttia. Jokainen rakennusprojekti alkaa haaveilusta, jonkin oikean tai keksityn tarpeen täyttämisestä.

Runtu Works Oy

Nuijamiestentie 5,
00400 Helsinki

Y-tunnus 2568213-2

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Runtu lähettää sähköpostiisi tietoa palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme.
Copyright © 2023 Runtu Works Oy