Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

220 m², Nuuksio, Espoo

Korjausrakentaminen, Huoneistoremontti

Saimme rakentaa Nuuksion kansallispuiston rajalle Espooseen todellisen kolmekerroksisen kartanon, jossa ei värejä ja erikoisia pintamateriaaleja säästelty.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • Kierrätysmateriaalien käyttö
  • Käsinlyöty tiili
  • Mikrosementtipinnat
Huoneistoremontti 220m², Nuuksio, Espoo

Remonttikuvaus

Remontin tiimellyksessä keittiö, ruokasali ja olohuone yhdistettiin puolitoista seinää kaatamalla yhdeksi noin 70-neliöiseksi tilaksi. Keittiö laitettiin kokonaan uusiksi, samoin koko uuden suuren tilan lattia. Vanha takka/leivinuuni -kokonaisuus modernisoitiin ja pinnoitettiin savilaastilla. Talon alemmat portaat vaihdettin toisen kätisiksi ja porrashuone avattiin tilavaksi avoportaikoksi.

Vanhasta pesutilojen vieressä olleesta pukeutumistilasta tehtiin viihtyisä takkahuone, johon tuli uusi hormi ja kamiina. Märkätiloissa lattialaattojen purkamisen ja uusien asentamisen sijaan laattojen päälle tehtiin uusi pinta hyödyntämällä mikrosementtiä. Näiden lisäksi koko 250-neliön taloon tehtiin kokonaisvaltainen pintasaneeraus. Huoneistoremonttia leimasi vahvasti ympäristöystävällisyys ja kierrätysmateriaalit, mm. keittiön työvalot on valmistettu vanhoista säilyketölkeistä.

Tavallista parempaa korjausrakentamista

© 2024 Runtu Works Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.