Makkarit

Porvoolaiseen Alvar Aallon tyyppitalon yläkertaan tehtiin sisustusohjelma Kotoisan kolmannen tuotantokauden toisessa jaksossa kokonaisvaltainen pintaremontti ja märkätilalaajennus.

Pintaremontin yhteydessä uusittiin talon yläkerran lämmitys-, vesi- ja viemärilinjat, jotka olivat teknisen käyttöikänsä päässä.

Kattavien purkutöiden jälkeen asennettiin lattiarakenteisiin sijoitettava talotekniikka, eli uudet lämmityslinjat ja viemärit. Avattua lattiarakennetta vahvistettiin liimaamalla ja ruuvaamalla lattialle kaksi limittäistä vaneria, jotta tulevalle kalanruotoparketille saatiin riittävän kantava pohja.

Märkätilat rakennettiin seinä- ja lattiarakenteita myöten uusiksi. Lattiarakennetta vahvistettiin uuden lattiavalun painon asettamien vaatimusten mukaan, ja seinälinjat mitoitettiin linjakaivon ja tulevien kalusteiden mukaan vanhan WC:n ja vaatehuoneen alueelle.

Rakenteellisten töiden jälkeen tehtiin kattava pintaremontti. Lattialle asennettiin kelluva kalanruotoparketti ja seinät levytettiin saneerauskipsilevyllä siistin lopputuloksen varmistamiseksi. Märkätiloja lukuunottamatta vanha, rakennusajan hengen mukainen Haltex-katto säästettiin ja ainoastaan maalattiin. Lopputulos kruunattiin työmaalla valmistetulla porraskaiteella, joka maalautettiin rakentamisen jälkeen ovimaalaamossa.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • Märkätilalaajennus
  • Työmaalla mittatilauksesta tehdyt kiintokalusteet
  • Sisustussuunnittelu Seija Strand, seijastrand.fi

Huoneistoremontti Porvoo makuuhuone

Huoneistoremontti Porvoo kylpyhuone

Huoneistoremontti Porvoo kylpyhuone

Huoneistoremontti Porvoo portaikko

Huoneistoremontti Porvoo olohuone

-->

Copyright © 2020 Runtu Works Oy