Projektinjohto

Näennäisesti pienenkin rakennusprojektin toteuttamisen suunnittelu ja johtaminen vaatii onnistuakseen usein syvällistä ammatillista osaamista. Vaikka harrastuneisuutta ja innostusta rakennusprojektin läpiviemiseen itsellä olisikin, säästää ammattimaisen projektinjohdon palkkaaminen usein kuluja, kun turhat työvaiheet ja suunnitelmat jäävät tekemättä.

Rohkenemme väittää, että olemme ensimmäisinä Suomessa aloittaneet yksityisasiakkaille räätälöidyn projektinjohtopalvelun tarjoamisen. Me otamme kantaaksemme rakennusprojektisi velvollisuudet samalla, kun vastuu taloudellisiin ja suunnittelullisiin kysymyksiin vastaamisesta jää sinulle. Runtun projektinjohtopalvelun asiakkaana sinulle jää päätettäviksi mukavat asiat, ja ikävät paperityöt ja rakennuslupakuviot hoituvat kuin itsestään.

Projektinjohtoasiakkaanamme saat käyttöösi myös kattavan kontaktiverkostomme suunnittelijoista tukkureihin. Vuosien saatossa hioutuneen yhteistyön siivittämänä projektisi etenee ilman tavanomaisia kompastuskiviä, eikä työmaan aikataulutuksen ja valvonnan stressi pääse viemään yöuniasi. Me otamme halutessasi hoitaaksemme koko projektisi alusta loppuun asti: Rakennuslupa-asiat, lupiin liittyvät suunnitelmat, sisustus-ja vihersuunnitelmat, rakennus-ja viherurakoitsijoiden kilpailutuksen sekä tarvittavan valvonnan.

Jos haluat pysyä projektisi puikoissa ilman pikkuasioista stressaamista, on projektinjohtourakka sinua varten.

Ota yhteyttä

-->

Copyright © 2020 Runtu Works Oy