Kylpyhuoneremontti Vantaa

Mikromärkätilat

MTV 3:lle toteutetun Kotoisa-ohjelman toisen tuotantokauden avausjakson remontissa rakennettiin todellista arjen luksusta avariin märkätiloihin.

Kodinhoitohuone ja pieni vessa hoidettiin uuteen uskoon pintaremontilla ja uusilla kalusteilla. Samalla tilan toimivuutta parannettiin miettimällä uudelleen kalusteiden ja koneiden sijoitukset. Kylpyhuoneessa olleista kolmesta oviaukosta yhdestä luovuttiin, jotta kahdelle suihkulle saatiin paremmin tilaa. Vanha kylpyamme pidettiin omalla paikallaan, mutta se sai märkätilalevystä paikan päällä rakennetun uuden kuoren ympärilleen. Märkätilalevystä rakennettiin paikan päällä myös muut tilan kiintokalusteet, istuin ja valaistu saippuahylly.

Saunassa oli ennen yksi pyöreä nurkka, joka urakan aikana muutettiin 45 asteen kulmaksi. Samalla nurkassa olleet lasitiilet poistettiin. Saunasta haluttiin tumma, melkein synkkä, joten sekä lauteiden, paneelien että kivipintojen yleisvärityksen määräävät tummat materiaalit. Myös tilan valaistus jätettiin yhden yksinkertaisen selkänojaan sijoitetun valaisimen varaan.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • valaistus
  • räätälöidyt kiintokalusteet
  • mikrosementti

Kylpyhuoneremontti

Kodinhoitohuone

Saunaremontti

Saunan uudistus

Saunaremontti vantaa

Kylpyhuoneremontti uudet suihkutilata

Kylpyhuoneremontti Itä-HakkilaPoreamme

Onko tarvetta kylpyhuoneremontille?

Ota meihin yhteyttä niin annamme mielellämme hinta-arvion remontillesi.

 

Ota yhteyttä

-->

Copyright © 2021 Runtu Works Oy