Kylpyhuoneremontti

Runtu works logo

Kylpyhuoneremontti mielletään usein ammattilaisten hommaksi, eikä suotta. Työvaiheita on paljon, ja onnistuneen ja toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on pinnan alla olevien lukuisten kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti.

Olemme toteuttaneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla satoja kylpyhuoneremontteja, ja olemmekin erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme nykyisten tilojen purkamisesta uusien tilojen viimeiseen silaukseen asti.

Oikein suoritettuun rakennusurakkaan kuuluu meillä aina paitsi itse työn toteuttaminen, myös asianmukaiset suojaukset ja alipaineistukset niin muuhun asuntoon, porraskäytäviin kuin muihinkin mahdollisiin julkisiin tiloihinkin. Halutessasi toteutamme urakkasi valitsemiesi materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen saakka.

Kylpyhuoneremontti Espoo, Iirislahti

Kylpyhuoneremontissa muutimme 19-neliöisen saunaosaston kodinhoitohuoneeksi, kylpytilaksi ja saunaksi.

Vanha suuri kylpyhuone jaettiin kaarevilla väliseinillä kolmeen osaan: kodinhoitohuoneeksi, suihkuosastoksi ja käsienpesutilaksi. Väliseinillä tila saatiin jaettua selkeästi omiin tarkoituksiinsa pyhitetyiksi osastoiksi, mutta jättämällä väliseinät mataliksi tilan avaruus saatiin säilytettyä.

Vanhan saunan kiinteä suihkun puoleinen seinä korvattiin kokonaisuudessaan lasilla, joka avarsi tilaa entisestään ja nosti pienen saunan paremmin esille.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • mukavuuslämmitys lattiassa
  • lasinen väliseinä

Kylpyhuoneremontti Espoon Iirislahdessa   Suihkutilojen saneeraus

Katso kohteen kaikki kuvat »

Kylpyhuoneremontti Espoo, Nuuksio

Nuuksion kansallispuiston rajalla Espoossa ei värejä ja erikoisia pintamateriaaleja säästelty.

Vanha pesutiloihin johtanut pukeutumistila muutettiin takkahuoneeksi, johon asennettiin kokonaan uusi hormi ja kamiina. Kylpyhuoneremontissa turhia kuluja saatiin säästettyä asentamalla kaikkien laattapintojen päälle mikrosementti. Lisäksi noin 250-neliöinen talo pintasaneerattiin kokonaisuudessaan.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • kierrätysmateriaalit
  • käsinlyöty tiili
  • mikrosementti

Kylpyhuoneremontissa seinäpinnaksi valittiin mikrosementti   Värikäs ja tunnelmallinen kylpyhuone

Katso kohteen kaikki kuvat »

Kylpyhuoneremontti Helsinki, Lauttasaari

Toteutimme Lauttasaaressa 120-neliöisen rivitalohuoneiston täydellisen pintasaneerauksen.

Remontissa uudistettiin kokonaisuudessaan sauna, kaksi kylpyhuonetta, wc, keittiö sekä autotalli. Remontti piti sisällään huoneiston täydellisen putkien, sähköjen ja ilmanvaihdon saneerauksen.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • mukavuuslämmitys lattiassa

Kylpyhuoneremontissa Helsingin lauttasaaressa ja suihkutilat saivat uuden ilmeen   Kylpyhuoneremontti Helsinki

Katso kohteen kaikki kuvat »

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia.

Pyydä kustannusarvio