Kylpyhuoneremontti kokeneelta ammattilaiselta

Runtu works Inno, Kotoisa, Huvila ja Huussi kumppani

Kylpyhuoneremontti mielletään usein ammattilaisten hommaksi, eikä suotta. Työvaiheita on paljon, ja onnistuneen ja toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on pinnan alla olevien lukuisten kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti.

Kysy lisää »

Kylpyhuoneremontit koko pääkaupunkiseudulla

Olemme toteuttaneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla satoja kylpyhuoneremontteja, ja olemmekin erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme nykyisten tilojen purkamisesta uusien tilojen viimeiseen silaukseen asti.

Laadukkaasti toteutettu remontti sisältää työn toteuttamisen lisäksi asianmukaiset suojaustoimenpiteet ja alipaineistuksen. Otamme aina kohteen tarpeet huomioon viimeistä yksityiskohtaa myöten. Toimet suoritetaan remonttikohteessa asuntoon, porraskäytäviin sekä kaikkiin muihin mahdollisiin julkisiin tiloihin. Asiakkaan tarpeen mukaan urakka voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti valittujen materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen asti.

Kylpyhuoneremontin hinta

Märkätilat ovat kodin kalleimpia neliöitä johtuen lukuisista työläistä vaiheista tilaa rakentaessa, kodintekniikan suuresta määrästä ja onnistuneen lopputuloksen rakenteille asettamista vaatimuksista. Märkätilojen remontille on syytä varata rahaa neliötä kohti 2500€:sta ylöspäin, tilojen muutoksen laajuudesta ja pintamateriaaleista riippuen.

Rahalle vastinetta

Ammattilaisen toteuttama kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Sijoitus kylpyhuoneremonttiin maksaa itsensä takaisin niin asuinviihtyvyydessä kuin turvallisuudessakin. Vanhat märkätilat voivat asettaa asuntosi rakenteet vaaraan muun muassa vesivahingon tai homeen muodostumisen muodossa. Kun kylpyhuone remontoidaan ajoissa, ei suurempia vahinkoja pääse syntymään!

Kysy lisää »

Asunnon käyttö remontin aikana

Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa niin, että asunnossa asutaan samaan aikaan. Remontin aikaista asumista miettiessä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että remontista aiheutuu meteliä normaaliakin huoneistoremonttia enemmän. Lisäksi jokaisesta remontista tulee pölyä, vaikka asianmukainen pölynpoistokalusto olisikin käytössä. Luonnollisesti myös remontoitavien märkätilojen normaalit toiminnot, kuten suihku, wc ja/tai sauna ovat poissa käytöstä koko remontin ajan - urakan kesto vaihtelee 2-6 viikon välillä tilojen koosta ja muutoksen laajuudesta riippuen.

Referenssit puhuvat puolestamme

Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa aikaisemmin toteutetuista töistä. Referenssikohteita on esitelty kattavasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Espoo, Iirislahti

Vanha 19-neliöinen saunaosasta muutettiin ylelliseksi kylpytilaksi, saunaksi ja kodinhoitohuoneeksi. Vanha suuri tila jaettiin matalilla väliseinillä eri toimintoihin, näin tilan avaruus saatiin säilytettyä.

Lue lisää toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista Espoossa »

Kylpyhuoneremontti toteutettiin Espoon Iirislahdessa   Suihkutilojen saneeraus

Helsinki, Lauttasaari

120-neliön rivitalohuoneiston mittavan huoneistoremontin yhteydessä uudistettiin myös sauna, kaksi kylpyhuonetta ja wc.

Lue lisää toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista Helsingissä »

Kylpyhuoneremontissa Helsingin lauttasaaressa ja suihkutilat saivat uuden ilmeen   Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia.

Pyydä kustannusarvio »

-->

Copyright © 2019 Runtu Works Oy