Kylpyhuoneremontti

Runtu works Inno, Kotoisa, Huvila ja Huussi kumppani

Kylpyhuoneremontti mielletään usein ammattilaisten hommaksi, eikä suotta. Työvaiheita on paljon, ja onnistuneen ja toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on pinnan alla olevien lukuisten kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti.

Olemme toteuttaneet Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla satoja kylpyhuoneremontteja, ja olemmekin erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme nykyisten tilojen purkamisesta uusien tilojen viimeiseen silaukseen asti.

Oikein suoritettuun rakennusurakkaan kuuluu meillä aina paitsi itse työn toteuttaminen, myös asianmukaiset suojaukset ja alipaineistukset niin muuhun asuntoon, porraskäytäviin kuin muihinkin mahdollisiin julkisiin tiloihinkin. Halutessasi toteutamme urakkasi valitsemiesi materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen saakka.

Kylpyhuoneremontti Espoo, Iirislahti

Vanha 19-neliöinen saunaosasta muutettiin ylelliseksi kylpytilaksi, saunaksi ja kodinhoitohuoneeksi. Vanha suuri tila jaettiin matalilla väliseinillä eri toimintoihin, näin tilan avaruus saatiin säilytettyä.

Lue lisää toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista Espoossa »

Kylpyhuoneremontti toteutettiin Espoon Iirislahdessa   Suihkutilojen saneeraus

Helsinki, Lauttasaari

120-neliön rivitalohuoneiston mittavan huoneistoremontin yhteydessä uudistettiin myös sauna, kaksi kylpyhuonetta ja wc.

Lue lisää toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista Helsingissä »

Kylpyhuoneremontissa Helsingin lauttasaaressa ja suihkutilat saivat uuden ilmeen   Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia.

Pyydä kustannusarvio »