Kylpyhuoneremontti kokeneelta ammattilaiselta

Runtu Works on Inno, Kotoisa, Huvila ja Huussi ohjelmien kumppani

Kylpyhuoneremontti mielletään usein ammattilaisten tehtäväksi eikä suotta. Haastavia, kokemusta vaativia työvaiheita on paljon ja onnistuneen sekä toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi on lukuisten pinnan alla olevien kerrosten oltava toteutettu oikein ja tarkasti.

Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti pitää sisällään näkyvien pintojen lisäksi eri rakennekerrosten toteutuksen niin, että lopputulos on teknisesti toimiva ja vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Märkätilojen tekninen toteutus on kodin säännellyin osa ja onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi erilaisten määräysten ja asetusten tunteminen on välttämätöntä.

Kysy lisää kylpyhuoneremontista »

Kylpyhuoneremontit koko pääkaupunkiseudulla

Me Runtulaiset olemme toteuttaneet sauna- ja kylpyhuoneremontteja pääkaupunkiseudulla jo puolentoista vuosikymmenen ajan. Vahvuutemme onkin erilaisten materiaalien ja työskentelytekniikoiden sekä niiden asettamien erityisvaatimusten laaja tuntemus. Osaamme valita toiveidesi pohjalta toteutuksen kannalta oikeat tuotteet eikä sinun tarvitse kantaa huolta lopputuloksen teknisestä toimivuudesta.

Halutessasi hoidamme märkätilaurakkasi kokonaisuutena haluttujen materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta aina loppusiivoukseen saakka. Tilaajan tarpeiden ja toiveiden huomioon ottaminen on meille kunnia-asia, viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

Märkätilat ovat kodin kalleimpia neliöitä johtuen lukuisista työläistä vaiheista tilaa rakentaessa, kodintekniikan suuresta määrästä ja onnistuneen lopputuloksen rakenteille asettamista vaatimuksista. Märkätilojen remontille on syytä varata rahaa neliötä kohden 2.500 €:sta ylöspäin riippuen tilojen muutoksen laajuudesta ja pintamateriaaleista.

Kylpyhuoneen remontti nostaa asunnon arvoa

Ammattilaisten toteuttama kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Sijoitus kylpyhuoneremonttiin maksaa itsensä takaisin niin asuinviihtyvyydessä kuin turvallisuudessa. Vanhat märkätilat voivat asettaa asuntosi rakenteet vaaraan muun muassa vesivahingon tai homeen muodostumisen muodossa. Kun kylpyhuone remontoidaan ajoissa, ei suurempia vahinkoja pääse syntymään!

Katso lisää blogistamme, miksi kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä.

Asunnon käyttö remontin aikana

Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa niin, että asunnossa asutaan samaan aikaan. Remontin aikaista asumista miettiessä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että remontista aiheutuu meteliä normaaliakin huoneistoremonttia enemmän. Lisäksi jokaisesta remontista tulee pölyä, vaikka asianmukainen pölynpoistokalusto olisikin käytössä. Luonnollisesti myös remontoitavien märkätilojen normaalit toiminnot, kuten suihku, wc ja/ tai sauna ovat poissa käytöstä koko remontin ajan. Urakan kesto vaihtelee 2-6 viikon välillä  riippuen tilojen koosta ja muutoksen laajuudesta.

Referenssit puhuvat puolestamme

Löydät sivuiltamme kattavasti tietoa aikaisemmin toteutetuista kylpyhuoneremonteista. Referenssikohteita löytyy kattavasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan kylpyhuoneurakat nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia!

Pyydä kustannusarvio kylpyhuoneremontista »

-->

Copyright © 2021 Runtu Works Oy