Keittiöremontit Espoossa

Suunnitteletko keittiösi uusimista? Meiltä saat keittiöremontin osana aina tarvittavat pohjatyöt ja tilaan vaadittavat muutokset.

Vaikka keittiöremontti itsessään saattaa vaikuttaa helpolta, on uuden keittiön tekninen vaatimustaso usein aivan eri luokkaa kuin vanhan, ja toteuttaminen vaatii kaapiston kasaamisen lisäksi paitsi huolellista suunnittelua, myös paljon teknistä osaamista. Tällä sivulla esittelemme kohteita, joita olemme toteuttaneet Espoossa.


Vihreä keittiö - keittiöremontti Espoo, Saunalahti

Sisustusohjelma Kotoisan toisen tuotantokauden kuudennessa jaksossa toteutimme kokonaisvaltaisen keittiöremontin, jonka yhteydessä uudistimme myös ruokailu- ja olohuoneen.

Remontti aloitettiin purkamalla vanha, 1990-luvulla valmistunut keittiö ja vanha lattialaattta. Uuden keittiön pesuallas haluttiin keittiön toiselle puolelle, joka vaati viemärin siirron lattiarakenteessa. Ongelmallisen tilanteesta teki tilassa oleva vesikiertoinen lattialämmitys, johon ei haluttu tässä remontissa koskea. Tilanne saatiin ratkaistua kuvaamalla putkisto lämpökameralla, jonka avulla viemärille löydettiin reitti, joka saatettiin turvallisesti avata. Vanhan laattalattian tilalle asennettiin vinyylilankku, joka soveltuu ominaisuuksiltaan hyvin kaikkiin kodin tiloihin.

Itse keittiöstä tuli asiakkaan toivomusten mukaisesti vaalea, ja sekä valaistus että kodinkoneet viimeistelivät huippumodernin kokonaisuuden.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

  • lieteen integroitu liesituuletin
  • moderni viimeistely
  • sisustussuunnitelma: Seija Strand, seijastrand.fi

Vihreä keittiö

Vihreä keittiö

Vihreä keittiö

Olohuone

Olohuone

Klikkaa nähdäksesi koko kuvan

Kiinnostuitko?

Tarvittaessa voimme toteuttaa urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Sovitut toimitus- ja valmistumisaikataulut ovat meille kunnia-asia.

Ota yhteyttä!

-->

Copyright © 2021 Runtu Works Oy