Keittiöremontti

Runtu works Inno, Kotoisa, Huvila ja Huussi kumppani

Suunnitteletko keittiösi uusimista? Meiltä saat keittiöremontin osana aina tarvittavat pohjatyöt ja tilaan vaadittavat muutokset.

Vaikka keittiöremontti itsessään saattaa vaikuttaa helpolta, on uuden keittiön tekninen vaatimustaso usein aivan eri luokkaa kuin vanhan, ja toteuttaminen vaatii kaapiston kasaamisen lisäksi paitsi huolellista suunnittelua, myös paljon teknistä osaamista. 

Vanhojen tasojen, kalusteiden ja esimerkiksi välitilan kaakeleiden poistamisen jälkeen pinnat ja tekniikka vaativat tulevan keittiön suunnitelmista riippuen joskus suuriakin muutoksia. Nykypäivän keittiöltä odotetaan eri asioita kuin ennen, ja esimerkiksi koneiden ja sitä kautta sähkö tarpeen määrä on nykykeittiössä helposti moninkertainen.

Haaveitaan mittavammasta keittiön uudistuksesta ja vaikkapa vesipisteen siirrosta ei kannata haudata työläyden vuoksi, sillä unelmien toteuttamisessa me olemme valmiit auttamaan. Olemme toteuttaneet pääkaupunkiseudulla satoja keittiöremontteja, ja toteutamme remonttisi mielellämme olemassa olevien kalusteiden purkamisesta viimeisen vetimen asennukseen saakka.

Oikein suoritettuun rakennusurakkaan kuuluu meillä aina paitsi itse työn toteuttaminen, myös asianmukaiset suojaukset ja alipaineistukset niin muuhun asuntoon, porraskäytäviin kuin muihinkin mahdollisiin julkisiin tiloihinkin. Halutessasi toteutamme urakkasi valitsemiesi materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen saakka.

Alta löydät esimerkkejä kohteistamme. 


Keittiöremontti Espoon Saunalahdessa

Keittiöremontissa keittiö sai uuden ilmeen

Keittiöremontissa valaistus toteutettiin led-valoilla

(Klikkaa kuvat isommiksi)

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia.

Pyydä kustannusarvio »

-->

Copyright © 2019 Runtu Works Oy