Keittiöremontti

Runtu works Inno, Kotoisa, Huvila ja Huussi kumppani

Vaikka keittiöremontin on helppo kuvitella olevan pelkkää kalusteiden asentamista, joutuu samassa yhteydessä käytännössä aina toteuttamaan vähintäänkin pienen pintaremontin.

Vanhojen tasojen, kalusteiden ja esimerkiksi välitilan kaakeleiden poistamisen jälkeen pinnat ja tekniikka vaativat tulevan keittiön suunnitelmista riippuen joskus suuriakin muutoksia. Nykypäivän keittiöltä odotetaan eri asioita kuin ennen, ja esimerkiksi koneiden ja sitä kautta sähkö tarpeen määrä on nykykeittiössä helposti moninkertainen.

Haaveitaan mittavammasta keittiön uudistuksesta ja vaikkapa vesipisteen siirrosta ei kannata haudata työläyden vuoksi, sillä unelmien toteuttamisessa me olemme valmiit auttamaan. Olemme toteuttaneet pääkaupunkiseudulla satoja keittiöremontteja, ja toteutamme remonttisi mielellämme olemassa olevien kalusteiden purkamisesta viimeisen vetimen asennukseen saakka.

Oikein suoritettuun rakennusurakkaan kuuluu meillä aina paitsi itse työn toteuttaminen, myös asianmukaiset suojaukset ja alipaineistukset niin muuhun asuntoon, porraskäytäviin kuin muihinkin mahdollisiin julkisiin tiloihinkin. Halutessasi toteutamme urakkasi valitsemiesi materiaalien toimituksesta ja jätehuollosta loppusiivoukseen saakka.

Kiinnostuitko?

Pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakkasi nopeallakin varoitusajalla, mutta samalla palvelemme kaikkia asiakkaitamme alusta loppuun ”yhdellä ovenavauksella”. Meille sovittu toimitus- ja valmistumisaikataulu ovat kunnia-asia.

Pyydä kustannusarvio »