Huoneistoremontti

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivitettäessä on asia, johon me Runtulaiset voimme sanoa erikoistuneemme.

Työvaiheiden suunnittelun, materiaalitoimitusten ja itse huoneistoremontin toteutuksen ammattimaisella aikatauluttamisella pystymme aina takaamaan onnistuneen ja sovitun mukaisen lopputuloksen.

Olemme toteuttaneet kokonaisten asuntojen muutos- ja saneeraustöitä akselilla Helsinki - Espoo - Vantaa jo toista vuosikymmentä. Urakoimme kohteenne halutessanne avaimet käteen -toimituksena, jolloin teidän ei tarvitse itse huolehtia huoneistoremontin etenemisestä tai asianmukaisesta toteutuksesta. Asiakas on meillä aina mukana kohteen suunnittelussa ja toteutuksen aikana tehtävissä ratkaisuissa, eikä sinulle valmiin kohteen käyttäjänä jää ikäviä yllätyksiä.

Halutessanne saatte kauttamme apua myös kohteen suunnittelussa ja mahdollisen lupaprosessin läpiviemisessä projektinjohtourakan muodossa. Lue myös mitä ottaa huomioon remonttia tilatessa tai miten remontoida kellari kuivaksi.

Esimerkkejä toteuttamistamme huoneistoremonteista

Henkilökohtaista ammattipalvelua

Jokaista projektiamme hoitaa nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa yhteydenpidosta teidän kanssanne sekä itse projektin etenemisestä työmaalla. Olemme tottuneet hoitamaan urakoita pienistä keskustayksiöistä suuriin omakotitaloihin, aina sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Me emme pelkää haasteita, oli kyseessä sitten keittiö, kylpyhuone, sauna tai makuuhuone. Voisikin sanoa, että elämme asiakkaidemme haaveiden toteuttamisesta, eikä mikään ole meille tärkeämpää kuin asiakkaan toiveiden mukaisen, oikein toteutetun lopputuloksen luovuttaminen valmiina ja sovitussa aikataulussa.

Pyydä kustannusarvio »

-->

Copyright © 2021 Runtu Works Oy