Huoneistoremontti

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivitettäessä on asia, johon me Runtulaiset voimme sanoa erikoistuneemme.

Työvaiheiden suunnittelun, materiaalitoimitusten ja itse huoneistoremontin toteutuksen ammattimaisella aikatauluttamisella pystymme aina takaamaan onnistuneen ja sovitun mukaisen lopputuloksen.

Olemme toteuttaneet kokonaisten asuntojen muutos- ja saneeraustöitä akselilla Helsinki - Espoo - Vantaa jo toista vuosikymmentä. Urakoimme kohteenne halutessanne avaimet käteen -toimituksena, jolloin teidän ei tarvitse itse huolehtia huoneistoremontin etenemisestä tai asianmukaisesta toteutuksesta. Asiakas on meillä aina mukana kohteen suunnittelussa ja toteutuksen aikana tehtävissä ratkaisuissa, eikä teille valmiin kohteen käyttäjinä jää ikäviä yllätyksiä. Halutessanne saatte kauttamme apua myös kohteen suunnittelussa ja mahdollisen lupaprosessin läpiviemisessä.

Esimerkkejä toteuttamistamme huoneistoremonteista

Espoo, Nuuksio

Teimme pintaremontin Nuuksion kansallispuiston rajalla Espoossa sijaitsevassa todellisessa kolmikerroksisessa kartanossa. Tässä remontissa ei värejä eikä erikoisia pintamateriaaleja säästelty.

Lue lisää toteuttamistamme huoneistoremonteista Espoossa »

Huoneistoremontissa uusittiin koko keittiö   keittiöremontti Espoossa toteutettiin kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Helsinki

Runtu Oy:n ensimmäinen vapaa-ajan asunnon saneeraus kohdistui 50-neliön mökkiin Helsingissä. Remontissa uudistimme huonossa kunnossa olleen mökin kokonaisuudessaan sisältäen salaojitukset, kapillaarikatkot ja laajan pintaremontin.

Lue lisää toteuttamistamme huoneistoremonteista Helsingissä »

Huoneistoremontti Helsingissä, jossa koko vapaa-ajan asunto uudistettiin.   Alakerrasta käynti yläkertaan tapahtuu kierreportaita pitkin

Henkilökohtaista ammattipalvelua

Jokaista projektiamme hoitaa nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa yhteydenpidosta teidän kanssanne sekä itse projektin etenemisestä työmaalla. Olemme tottuneet hoitamaan urakoita pienistä keskustayksiöistä suuriin omakotitaloihin, aina sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Me emme pelkää haasteita, oli kyseessä sitten keittiö, kylpyhuone, sauna tai makuuhuone. Voisikin sanoa, että elämme asiakkaidemme haaveiden toteuttamisesta, eikä mikään ole meille tärkeämpää kuin asiakkaan toiveiden mukaisen, oikein toteutetun lopputuloksen luovuttaminen valmiina ja sovitussa aikataulussa.

Pyydä kustannusarvio »

-->

Copyright © 2019 Runtu Works Oy