Ville Heinon blogi alkaa tästä

Vastoin omia odotuksiani päätin alkaa kirjoittaa blogia. Tästä lähtien voit lukea ajatuksiani tässä blogissa noin kerran kuussa. 

Ville Heino Runtu

Jo vuosia sitten minua alkoi kiinnostaa ajatus blogin kirjoittamisesta. Pää pursuili ideoita, jotka olivat omasta mielestäni huikean mielenkiintoisia. :D 

Olen aina ollut enemmän tai vähemmän tietoisesti valtavirtaa vastaan, joten silloin omassa mielessäni trendikkääksi leimautunut bloggaaminen jäi. Nyt aika (tai minä) oli kuitenkin riittävän kypsä, ja päätin aloittaa kirjoittelemaan omia ajatuksiani blogimuotoon.

Tämä ensimmäinen postaus syntyy pienehkössä kiireessä, sillä juuri nyt kalenteri on seuraavan kolmen kuukauden ajan (taas) todella tukossa.

Maikkarille kuvattavan Kotoisan kakkoskauden kuvaukset ovat pihojen osalta jo täydessä käynnissä, ja sisäremonttien osalta suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa valmistua. Sisäkohteiden rakentaminen ja kuvaukset aloitetaan elokuun alussa ja kuvaukset kestävät ainakin lokakuun puolivälin kieppeille.

Niitä odottaneille voidaan siis todeta, että uusia jaksoja ON tulossa ensi kevään aikana. :) 

Mistä tämä blogi kertoo?

Tämän blogin puitteissa tulen varmaan kirjoittelemaan mitä mieleen juolahtaa elämästä, töistä ja rakentamisesta, mutta pyrin ainakin osassa kirjoituksista antamaan myös konkreettisia vinkkejä korjausrakentamiseen liittyen.

Välillä saatan myös ottaa kantaa niin kirjavaa rakennusalaa koskeviin asioihin ja käytäntöihin, ja toivottavasti saan heräteltyä keskustelua tästä ajoittain todella jähmeästä ja kaavoihin kangistuneesta alasta.

Somekanavat seurantaan

Tarkoitukseni olisi aktivoitua enemmän myös muissa internetkanavissa. Tätä ajatusta silmällä pitäen teetimme pienen kasvojen kohotuksen Runtun Facebook-, Twitter- ja Instagram-tileihin. Ne on siis myös syytä laittaa tiukkaan seurantaan.

Rakkaaseen valokuvausharrastukseeni liittyvän henkilökohtaisen Instagram-tilini löydät halutessasi käyttäjätunnuksen 0_Ville takaa.

Mistä asioista sinä haluaisit kuulla?

Olen usein sanonut, että voisin puhua korjausrakentamisesta tuntikausia, joten jos minkälaista jutun juurta riittää. Olisi kuitenkin kiva kuulla mistä aiheesta juuri sinä haluaisit kuulla tässä blogissa.

Jos mielessäsi on jokin mieltä poltteleva aihe tai kysymys, josta haluaisit kuulla kattavan mielipiteeni, ehdota aihetta tähän Facebook-ketjuun »

Hyödynnän kommenttiketjuun tulleita ehdotuksia tulevissa julkaisuissa parhaan kykyni mukaan. Blogipostaukset tullaan jakamaan aina myös ainakin Runtun Facebookissa ja Twitterissä, joten niiden kautta pysyy hyvin käryllä tapahtumista.

PS:

Voit lisäksi tilata uutiskirjeeni sähköpostiisi jättämällä yhteystietosi tämän sivun alalaidasta löytyvälle lomakkeelle.Liity postituslistalle

* pakollinen tieto
Tietojen käyttölupa *